tirsdag, juli 30, 2013

Kyllingedeller med gulerod og peberfrugt



400 gram hakket kyllingekød 5% (kan købes i REMA)
1,5 dl havregryn
1 fed hvidløg
25 gram løg
1 dl minimælk
1 æg
1,5 tsk salt
peber
100 gram gulerødder
50 gram rød eller gul peberfrugt


Kyllingekød, havregryn, æg og minimælk røres sammen. Løg, hvidløg og gulerødder rives på den grove side af et råkostjern og røres i farsen sammen med hakket peberfrugt. Farsen smages til med salt og peber. 
Lad farsen hvile i ca 30 min i køleskabet.Formes til 12 - 14 frikadeller og sættes på en bageplade med bagepapir. Bages ved 200 grader i ca 35 min.....husk at vende dem ca hvert 10. minut.




Pr. 100 g

Energi162 kcal
Protein18 g
Kulhydrat11 g
Fedt5,5 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar