torsdag, juli 11, 2013

Forventningens glæde


For søren da hvor jeg glæder mig til at kunne strikke bluser, toppe, cardigans osv. i størrelse mindre end jeg plejer! Kan I mon forestille jer det? Har ovenikøbet overvejet at strikke et Topstykke i str. M......nu, bare fordi jeg kan ;-) Hvor fjollet må man ha´ lov at være? spørger hun og fortsætter med strømper og karklude lidt endnu!Billedet har ikke noget med strik at gøre......bare et jeg lige havde til at ligge på pc´ en :-)

11 kommentarer:

 1. Det er bare så vild en fornemmelse og det er bare så sejt gået.
  Du aner ikke hvor meget du få at vælge imellem, at du kan strikke, glæd dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro jeg gør.....altså glæder mig :-) Der er dog lidt vej endnu til jeg kan krybe i en str. medium, men derfor kan man jo godt begynde at tjekke opskrifter osv :-)

   Slet
 2. Fjollet? Nej, Jane ikke spor :-). Det er så flot gået og det er jo netop en af gulerødderne .... at kunne hoppe i mindre størrelser af tøj, får en større og smartere udvalg.
  Er jeg sommertung? Jeg har ledt efter den der grydelap-a-long. Mønstrene har jeg fundet, men det andet kan jeg ikke finde. Kan du hjælpe?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne-Mette
   Mon ikke det er karkludene du mener når du skriver grydelap a-long?
   Jeg er med i en klut a-long på FB i en norsk gruppe der hedder Bittamis design for strikkelystne. Hvis du er på FB så er det bare at søge på gruppen og blive medlem :-)

   Slet
  2. Tak Jane :-). Ja, jeg mente selvfølgelig karkludene. Jeg havde søgt, fulgt link fra Ravelry, men nu lykkedes det.
   God aften.
   Hilsen
   Anne-Mette

   Slet
 3. Åh bare det var mig, jeg er så misundelig, for der er rigtig lang vej endnu for mit vedkommende.
  Det er bare så godt gået. Det glæder mig på dine vegne. Det er da for vildt at strikke og bare lige smutte i en str. medium.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er endnu ikke en str. medium, men det er den størrelse jeg satser på at blive......altså foreløbig er jeg gået fra 3xl til xl, så der er lidt vej endnu....mangler at smide ca 20 kg
   I lang tid har der ikke været noget ved at strikke, for jeg kan enten ikke passe det eller også ser det for dumt ud på mig, men der er håb forude nu og jeg glæder mig som en vanvittig :-))

   Slet
 4. Du er bare SÅ sej, Jane....
  Super godt gået...

  SvarSlet
 5. wauw det er sejt :)
  super godt gået :)
  pøj pøj videre frem :)

  SvarSlet
 6. Sejt sejt sejt. Kaempe triumf.

  SvarSlet
 7. Du er SÅ SEJ JANE!!!
  Og NEJ, du er IKKE fjollet! Jeg kender det godt - det der med at ville strikke mindre, bare fordi vi kan ;-) Jeg har selv lige købt garn og opskrift til Miss Beezy. Den er for lille nu, men har regnet ud at hvis jeg starter engang i januar, så kan den være færdig engang i marts hvor jeg regner med at have tabt omkring 40 kg - og VUPTI, så passer den (og er forhåbentligt ikke for stor :-P)...

  SvarSlet