fredag, november 30, 2007

Om 2 uger...

...så blir jeg 40 år. Det er da lidt deprimerende at tænke på, men dog ikke så meget som da jeg blev 30. Jeg husker det endnu, jeg synes godt nok der var himmelvid forskel på at sige man var 29 og så at sige at man er 30! Forskellen er ikke så stor i dag, det kan næsten være ligemeget om man er 39 eller 40, men et er sikkert, det går den forkerte vej, rent aldersmæssigt.
Strikket ret meget har jeg ikke de sidste par dage, jeg er ked af at indrømme det, men jeg er jo lidt kannibal og har bidt mig selv så meget at jeg måtte ha plaster på en finger og jeg kan altså ikke strikke med plaster på. Jeg må til at holde op med det neglebidning.
Jeg ved ikke hvornår der kommer billeder på bloggen igen, for mit elskede kamera er gået i stykker!! Håber virkelig det er noget manden kan fixe ellers går jeg altså i panik.
Ud over det, så starter jeg snart på et helt andet liv, men mere om det senere når jeg ved noget mere.
Det var et lidt rodet indlæg, håber I fik hoved og hale i det og tilgir mig roderiet.

UPDATE: Kamera er fixet. Jeg tør ikke fortælle hvad der var i vejen, men det var noget med en fejl 40 hi hi

16 kommentarer:

 1. heldigvis er jeg helt kommet mig over det der med alderen, kan jo alligevel ikke göre noget som helst ved det. venter spændt på at höre mere om dit nye liv.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Det lyder da spændende....håber du glæder dig til din fødselsdag, og mon du ellers kan ønske dig et repareret kamera??

  Kh. Tineke

  SvarSlet
 3. Der sker ikke noget ved at blive 40, så bare rolig. Jo det værste er jo at man kan risikere at få gaver - hi-hi. Måske et kamera. Håber alt falder på plads for dig.

  SvarSlet
 4. Det med alder er noget underligt noget. Jeg er godt på vej mod de 50 år, og det er ikke alderen der betyder noget, det er mere visheden om, at medmindre jeg bliver omkring de 108 år, ja så er jeg altså halvvejs.Det synes jeg er skræmmende at tænke på, det går simpelt hen alt for hurtigt. Glæder mig til at høre om dit "nye" liv.
  Rigtig god Weekend !
  Mvh.
  Mariann

  Ps. kan du så få fingrene ud af munden ! :-)

  SvarSlet
 5. Snik snak 40 år er da ingen alder. En kvinde i sin bedste alder ;-).
  Glæder mig til at høre om "dit nye liv".
  God weekend og mange hilsner fra en ældre dame på 47 ;-)))

  SvarSlet
 6. TILLYKKE på forhånd. Og spændende med nyt liv. Hvad angår 40 år, been there - done that - nu 43 - ufff frygter det næste hjørne. Men på den anden side, så ville jeg ikke være 25 igen....Men gerne 39 med familie og 2 børn! Problemet er at tiden går frygteligt hurtigt, somme tider kan man næsten være bange for at livet går én forbi, uden at man når at prøve alle de ting, man drømmer om.

  SvarSlet
 7. Hvilken vej er så den rigtigt - sådan aldersmæssigt?

  Jeg er nu kommet frem til at enhver fødselsdag er værd at fejre - når man betænker alternativet.

  SvarSlet
 8. Hej
  Bliver lige nød til at lægge en kommentar, jeg bliver også 40 om 14 dage - jeg synes at tiden mellem 30 og 40 er fløjet afsted, de næste 10 år må gerne gå lidt langsommere. Tillykke med os:-)

  SvarSlet
 9. Op med humøret, Jane. Jeg bliver også 40 næste gang, og det er nu ikke så tosset når man tænker på alternativet. "Kys det nu, det satans liv" som TV2 udtrykker det. Glæder mig til at høre om dit nye liv...

  SvarSlet
 10. Skidt med det Jane - det er jo bare tal. Jeg rundede sidst og det gjorde ikke spor ondt.

  Og tæmk på alle de dejlige ting, du kan ønske dig.
  Jeg glæder mig i hvert tilfælde til at sende din gave afsted.
  Den er udvalgt med omhu :-)

  Hilsen Githa

  SvarSlet
 11. Spørgsmålet er om det er den forkerte vej? Tænk hvis man bare blev yngre og yngre og ikke fik visdom og humor og viden og ro, som man gør ved at blive ældre? Desuden synes jeg ikke så godt om tanken om at blive en lille bitte baby igen ;-)
  Tillykke om to uger!
  Kh Karen S

  SvarSlet
 12. Forsvundet er for længst de dage,
  hvor jeg med slet skjult klage,
  til Hvorgammelerdulillevenspørgeren sagde:
  "Jo jeg er altså x år,
  men jeg fylder x+1 år!"

  SvarSlet
 13. Ja, 40 er egentlig ingen alder - du er jo kun så gammel som du selv føler dig - forskellen er din erfaring som du ikke havde for 10-20 år siden... - min bedstemor mente altid at hendes dåbsattest var skrevet for tidligt, hun følte nemlig ikke at hun passede til den...
  kh
  annette

  SvarSlet
 14. Det er hundrede gange bedre at være i fyrrende - man slapper mere af... og husk alder er relativ. Man er ikke ældre end man føler sig. Jeg har mødt folk på fyrre, der havde givet op og var klar til plejehjem og så har jeg mødt folk i firserne, der var så fulde af liv at de kunne tage pusten fra en i tyverne.........

  SvarSlet
 15. Tjah, jeg synes nu det er fint nok at være 40 (fyldte også i år) - jeg føler mig f.ex meget mere selvsikker end da jeg var 20 eller 30.

  SvarSlet
 16. du sku´ snak sku´du -.--til sommer runder jeg de 50 det er altså endnu mere mærkeligt..især når man inden i er noget yngre :-)

  SvarSlet