søndag, november 25, 2007

Afsløringens time er nær

Sørme om ikke det lykkedes mig at få tømt vasketøjskurven i dag. Det er ellers sjældent at den er helt tom og det varer jo så heller ikke længere end til at ungerne skal ha nattøj på, så er der noget deri igen.
Og så er der nogen der siger at julen nærmer sig, så jeg har været ved at lave lister over alt det vi skal nå inden den 24.december og prøvet at finde ud af, hvad ungerne skal ha´ i julegave og det er bestemt ikke let. Godt nok har de lavet ønskesedler, og lavet krydser i diverse kataloger, men jeg synes alligevel det er svært.
Og nu er der kun et par timer til at afsløringen i Forbrydelsen kommer og jeg er godt nok spændt på hvem det er. Jeg har gættet på mange undervejs, men de er en efter en blevet sorteret fra og nu har jeg faktisk kun Theis tilbage. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg har en fornemmelse af at det er ham. Ja det blir spændende at se om jeg har ret eller jeg er helt forkert på den. Det kunne jo osse være Hartmann eller Vagn eller Weber eller..... ja vi må se.
Strikket har jeg faktisk ikke så meget her i weekenden, men jeg er da igang med Cherry af Helga Isager Faktisk synes jeg at det er en smule kedeligt at strikke så det er nok derfor jeg kun har strikket lidt.

2 kommentarer:

  1. Men det var så Vagn, der gjorde det. Jeg ved ikke, hvordan du har det. Men jeg er faktisk en lille smule skuffet ...

    /Mariie :-)

    SvarSlet
  2. Enig, Cherry er kedelig strik, men slutresultatet er fantastisk.... jeg overvejer enddnu en Cherry, som julegave.

    SvarSlet