tirsdag, november 13, 2007

Dovendyr

Doven, det er lige hvad jeg er i dag. Jeg har ikke lavet en tøddel.
Jo ok lidt er det blevet til. Jeg har da været henne og stemme på min favoritkandidat. Og så har jeg ryddet lidt småting op efter at mellemstesønnen holdt fødselsdag for klassen i går.
Jeg slapper lidt af i dag og læser en bog "Stenhuggeren" af Camilla Lãckberg. Jeg er lidt vild med alle de krimier de svenske forfattere skriver og den her er altså umulig at lægge fra sig.
Det er alt hvad det er blevet til på denne valgdag og det er osse helt okay har jeg bestemt mig for. Jeg skal jo være frisk i aften når det hele blir rigtig spændende.

5 kommentarer:

 1. Hej Jane..
  Sådan en dag lyder da bestemt som en go ide;-)
  Hvordan går det med drømmen om klinikassistent??
  Knuser

  SvarSlet
 2. Jeg må give Tina ret. Sådan en dag skal der være plads til. Er også blevet anbefalet at læse Camilla Lãckberg, men skal lige have afsluttet bøgerne af Stieg Larsson,og har du ikke læst dem endnu, skulle du altså overveje det.

  SvarSlet
 3. Du har fuldstændig ret...de der svendske krimiforfattere, de er nu noget ganske særligt og bestemt svære at lægge fra sig når man først er kommet igang.
  Har du Elsebeth Egholm? Hun er rimelig god af en dansk krimiforfatter at være!

  SvarSlet
 4. Leser du norske krimforfattere?
  Jo Nesbø skiver suverent synes jeg, men jeg liker også svenske.

  SvarSlet
 5. Hej mariann
  Stieg Larsson har jeg ikke læst endnu, men jeg har hørt en masse om hvor gode hans bøger er så de er på listen over bøger der skal læses.

  Hej Krista (fasters corner)
  Jeg gir dig ret, Elsebeth Egholm er fuldt ud på højde på de svenskeforfattere.

  hej Karna
  Jo Nesbø har jeg aldrig hørt om (shame on me) men jeg vil da prøve at låne en af hans bøger på biblioteket og se om det er noget jeg kan li.

  SvarSlet