søndag, oktober 06, 2013

Uden dikkedarer

Til en længere biltur havde jeg brug for et nemt strikketøj uden en hel masse dikkedarer.

Da jeg er stor fan af pulsvarmere blev en hurtig beslutning truffet og valget faldt på Ribbed Hand Warmers fra Purl Bee.

Pulsvarmere 002blog

Garnet er Ranco Solid fra Araucania og er vistnok fra dengang Dorte Lyager solgte garn.

Jeg havde et fed med 100 gram og har brugt 42 gram til pulsvarmerne, så der kan blive til et par mere, men jeg tror det er mere sandsynligt det bliver til babystrømper til Mødrehjælpen.

Pulsvarmere 005blog

Haps….æbletræet er fyldt med æbler i år og der er allerede plukket 3 kasser. Nogen er kogt til æblemos og andre er lavet til æbletærter, men der er mange æbler endnu….uhmm :-)

7 kommentarer:

 1. Jeg har flere træer som bugner med æbler. Det er rigtig dejligt, har lige lavet en gang gammeldags æblekage og puttet en masse æbler i fryseren til smootie's ;-)

  SvarSlet
 2. Smukt garn du har brugt til pulsvarmerne..

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Lekre pulsvanter i skjønn farge! Kanskje det er slike pulsvanter jeg skal strikke av mine 60 gram Malabrigo sock? Takk for tips :)

  SvarSlet
 4. Fine! Godt med ribbestrikk, det sitter bra på hånden.
  Ha en fin dag!

  SvarSlet
 5. Aebler fra haven er bare noget af det bedste mums. Flotte pulsere og laekkert garn.

  SvarSlet
 6. Fine pulsvarmere, akkurat passe stort bil-strikketøy. Og det er tiden for å bruke pulsvarmere nå. Selv om det ser ut som om varmen og sensommeren varer litt lengre hos dere enn hos oss. Jeg hår gått over til votter nå, litt tidlig synes jeg.

  SvarSlet
 7. Disse likte jeg godt :) Hilsen beth

  SvarSlet