lørdag, oktober 05, 2013

Squash–boller og kage

En kollega har foræret mig en squash, så formiddagen er blevet brugt i køkkenet, hvor jeg bla. har bagt lækre madboller med squash, hvidløg, soltørrede tomater og persille.

Jeg har brugt opskriften på dette brød fra Arla, men lavet en del ændringer på baggrund af kommentarerne. Jeg har brugt 500 gram hvedemel og 300 gram hvid hvede + jeg har tilsæt hvidløg og soltørrede tomater og drysset rosmarin på toppen.

 

collagesquash

Imens bolledejen stod til hævning lavede jeg en sukkerfri squashkage. Jeg har brugt denne opskrift, men i stedet for sukker har jeg brugt 175 gram Perfect Fit fra ISIS og desuden har jeg halveret mængden af olien.

Vi har ikke smagt på kagen endnu, men jeg har flere gange bagt efter helt almindelige opskrifter, hvor jeg bare bruger sødemiddel i stedet for og det er gået godt hver gang, så mon ikke også det er tilfældet her.

2 kommentarer: