fredag, februar 29, 2008

Uden forbindelse...

Efter at ha´ været uden netforbindelse i flere dage, er jeg endelig på igen. Pyha, man får jo virkelig abstinenser når man er vant til lige at smutte ind og se om nogen har opdateret eller om der er kommet mails osv.
Nu skulle man så tro at jeg har fået strikket en hel masse, men det er ikke tilfældet. I stedet har jeg lavet noget af det som jeg for alvor har været bagud med, rengøring og sådan noget ikke særlig spændende, men men men, det skulle altså gøres for i morgen kommer svigerforældrene og passer ungerne, og så skal der jo se ordentligt ud!
I morgen drager jeg nemlig sydpå til strik-in hos Annette og jeg glæder mig som et lille barn. Tænk, det er mit første strik-in. Men selv om jeg glæder mig, så blir jeg da også helt svedt ved tanken om at jeg ikke kender en eneste og jeg er altså frygtelig genert. Nå, men det skal jo nok gå for jeg har da hørt en fugl synge om at strikkende kvinder er godt selskab;-)

10 kommentarer:

 1. förste gang jeg sku möde dem var jeg også temmelig nervös. kom hele vejen heroppefra til Silkeborg strikkefestival. men, der viste sig ikke at være nogen som helst grund til at være ængstelig, jeg blev modtaget som den længe savnede söster og jeg elsker dem allesammen. god fornöjelse, gid jeg kunne komme med.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Ja man bliver s.. afhængig af det der net og alt den gode tid vi kan bruge der.

  Rigtig god tur til strik-in...det lyder rigtigt hyggeligt. Tænker tit på at tage afsted her på fyn, men det er endnu ikke blevet til noget.

  God weekend fra Krista.

  SvarSlet
 3. Jamen Jane da - vi kender dig jo godt allesammen og du kender jo også os :-) - vi mangler bare at få sat et par ansigter på og det får vi så i morgen - Glæder mig til at se dig :-)
  Kh PiaT-Malmö

  SvarSlet
 4. Hej Jane
  Du kan tro at du kommer i godt selsskab, og så kender du da et par stykker fra mailen, ikk??!
  Glæder mig til vi ses. Ja og alle de andre selvfølgelig. Dejlig at få sat ansigt på nogle flere medlemmer.
  KH Lise

  SvarSlet
 5. Fy da føj - at være uden net :-).
  Synes det viser frisk mod, at du bare sådan daffer til strik-in uden at have mødt folk før. Det bliver garanteret superduper-hyggeligt. Gad godt selv også....

  KH Gitte B

  SvarSlet
 6. Velkommen tilbage på nettet, ja det kan man skam ikke undvære. God fornøjelse til dit strik-in jeg er sikker på de nok skal tage sig pænt af dig, jeg kender da flere af dem og de plejer nu at være søde nok.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 7. Lyder pragtfuldt med den "strik in". Rigtig god tur. Glæder mig til at se en masse strik på bloggen.

  SvarSlet
 8. Ha, du kommer helt sikkert ikke til at kunne holde masken i så godt et selskab *LOL*

  Glæder mig til at læse om Jeres træf i morgen eller senere...

  SvarSlet
 9. Uh - den med svigerforældrene kender jeg godt. Pisker rundt som et ris af samme navn, inden de kommer. Svigermor skulle jo nødig tro, at man er en sjuske dorte :-)

  SvarSlet
 10. heisann og tusen takk for besøk på bloggen min :o) Så flotte oppskrifter og linker til oppskrifter på sokker du har på bloggen din ! Jeg legger bloggen din i vennelista på min blogg. Håper dette er greit, lettere for meg å finne tilbake hit siden da ;)
  Lykke til på strik-in, det blir helt sikkert kjempespennende !

  SvarSlet