onsdag, februar 06, 2008

Fingerløse vanter


Det er de små projekters tid og når man samtidig fryser om fingrene, ja så måtte der fingerløse vanter på pindene. Opskriften har jeg for længe siden printet ud fra Kimberley´s blog, men nu kan jeg ikke finde den online mere, så jeg kan desværre ikke give jer et link. Måske kan den findes via Ravelry.
Opskrift: Cabled Fingerless af Kimberley
Garn: Létt-Lopi 100% islandsk uld
Forbrug: 60 gram
Pinde: 4
Hot or not: Hot hot hot

UPDATE: Linket er aktivt igen. Skrev en kommentar for nogen dage siden i Kimberleys blog om problemet , og nu er opskriften til at finde igen. Tak til Hanne, der gjorde mig opmærksom på det.

15 kommentarer:

 1. Top fede .. og æv at linket er væk :-)

  SvarSlet
 2. Skønne, men linket er der da stadigvæk, i højre side under My free patterns.

  SvarSlet
 3. Super-lækre og rigtig flotte.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 4. Meget flotte og ser lækre ud.... har du prøvet at vaske dem i håndvarmt vand og rigtig "mufle" på dem, så bliver de rigtig rigtig bløde når de er tørre - og mere tætte...
  kh
  Annette

  SvarSlet
 5. Ej, hvor er de fede! Godt linket blev fundet igen, for det var da en skam hvis den opskrift var tabt i cyberspace....

  SvarSlet
 6. Må straks ind og se linket .. tak for info :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare lækre. Jeg vil så gerne lave sådan et par men hvor svært er kabelstrik? Jeg har aldrig prøvet det - er det til at finde ud af hvis man ikke er supergod til at strikke?

  SvarSlet
 8. Hvem der dog bare kunne sådan noget. Tror stadig min farmor skammer sig i graven over, at jeg ikke lærte det. Hun var mesteren selv. Kan se du har arvet hendes pinde........

  SvarSlet
 9. Hej Anette B
  Kabelstrik er nemt, så det er jeg sikker på at du kan. Du skal bare ha en hjælpepind. jeg plejer at bruge en strømpepind, sætter f.eks 3 masker på hj.p enten foran eller bagved arbejdet afhængigt af hvilken vej snoningen skal vende, strikker 3 masker og derefter strikker jeg de 3 på hjælpepinden.
  Kh Jane

  SvarSlet
 10. Jamen så vil jeg da forsøge mig hvis du mener det er nemt nok. Skal lige tjekke opskriften igen så jeg kan se om den er til at finde ud af på engelsk :)

  SvarSlet
 11. mmmm - hvor ser de bløde og lækre ud

  SvarSlet
 12. Hvor er de go'e!! Lige sådan en overkommelig opgave til når så meget andet driller (som alt p.t. i min strikkekurv gør!), og så har man den sejeste håndbeklædning!
  Må prøves!

  KH Vivian

  SvarSlet
 13. Nørj, hvor ser de lækre og varme ud !!

  KH Tina

  SvarSlet
 14. Skikkelig flotte!

  SvarSlet