søndag, maj 18, 2008

Nyt på pindene


Mens manden ligger i sengen med noget influenza, kan jeg jo ligeså godt hygge mig med noget nyt strik på pindene.
Det er en trøje til Andreas. Garnet er købt for længe siden, og jeg har købt til en størrelse 6 år. Nu er der så i mellemtiden sket det, at Andreas, der altid har været lille af sin alder, pludselig er skudt i vejret som en raket. En størrelse 6 år er udelukket og jeg har derfor slået op i str. 8 år. Det er sådan set også fint nok, bortset fra den vigtige detalje at jeg så kommer til at mangle 2 nøgler garn, ihvertfald ifølge opskriften. Jeg må sætte min lid til at Lissy strik i Hjørring stadig har noget i de rigtige farver.
Han vil ha´ trøjen med de smalle striber, men med lange ærmer, så det er omvendt af hvad billedet viser, men grundopskriften er den samme.
Garnet jeg bruger er Hjerte Blend 50%bomuld/50% acryl. Jeg har aldrig strikket i det før, men kun hørt godt om det, så jeg satser på at det er ok.

Og så vil jeg gerne sige tak for alle jeres søde kommentarer til mit sidate indlæg. Det er alt for sjældent jeg husker at takke jer, men I skal vide at jeg er rigtig glad for hver eneste lille kommentar i smider:-)

4 kommentarer:

 1. Det garn er super at strikke i...og et STORT forsinket TILLYKKE med optagelsen. Nøj hvor bliver det spændende. Hvor er det dog dejligt, når tingene flasker sig :-)

  KH Gitte B

  PS: Hvor har du opskriften til drengetrøjen fra?

  SvarSlet
 2. rigtig fin tröje til knægten, farverne er helt super, måske jeg skulle til at lave noget til min lillemand (der altså slet ikke er så lille mere, næsten 14 år).
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. @ Gitte b : Tak skal du ha´ jeg glæder mig rigtig meget til jeg skal begynde.
  Opskriften på trøjen er såmænd fra Ingelise nr 6/2007

  SvarSlet
 4. Jeg ønsker dig også til lykke med optagelsen! Og glæder mig til at se sønnens fine trøje :-)

  SvarSlet