søndag, september 16, 2007

Den hurtige løsning


Nemt og bekvemt og overraskende gode blev de. Og så var det ovenikøbet manden der bagte, mens jeg bare sad på min flade og drak morgenkaffe;-)

10 kommentarer:

 1. Lækre ser de ud, lige hvad man trænger til på sådan en regnvejrsdag...

  SvarSlet
 2. Mums vad de ser goda ut. Du kan väl skicka en via mail ;-) ?

  SvarSlet
 3. Ummm - dem må jeg prøve - eller også må jeg låne din mand.

  SvarSlet
 4. Dejlige snegle
  Tænk jeg tror det regner i hele Danmark, undtagen i Sorø...Solen skinner fra en skyfri himmel...kaffen serveres klokken 15, men husk sneglene ;-)

  SvarSlet
 5. Det er sånn det skal være på en søndag, det. Mannen styrer med maten og fruen får sitte og slappe av med kaffi og håndarbeid ;-) Ha en fortsatt super søndag, og en inspirerende hobbyuke :-)

  SvarSlet
 6. Takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Det er kjekt å "sjå" kven som er innom av og til. :)

  Det er hyggeligt å sjå at det er andre som har menn som er flinke å bake. Eg baker aldri, det er liksom min manns oppgåve her i huset. Og han er kjempeflink.
  Men nå må eg vise han bloggen din, for eg vart skikkelig sulten på kanelboller ( eller Sukkerboller som vi kaller dei for ).
  Ha vidare ein fin søndag.

  SvarSlet
 7. Sikke da en dejlig start på søndagen. Måske jeg skulle vise det til manden i huset, tror aldrig han har bagt noget, så det var måske en start.
  Regnvejr... ikke her i Solbjerg.
  Mvh.
  Mariann

  SvarSlet
 8. Hvor morsomt - mine 2 piger fik 'bageflip' - og bagte kanelsnegle her i eftermiddag :-))). Af samme slags ovenikøbet - og de er godtnok gode (gumle gumle)
  KH Gitte B

  SvarSlet
 9. OHOHOH!!! tror kanskje jeg føler meg inspirert nok til å lage kanel snegler eller skillings boller som vi kaller det her på Askøy (",) I morgen blir det baking her i heimen..hehe..!! Ha en strålende kveld.

  SvarSlet
 10. Nammi, du frister meg nå. Herlige kanelsnurrer.

  SvarSlet