fredag, september 07, 2007

Babysweater


Så blev jeg færdig med en babysweater. Trøjen er en str 9-12 mdr og jeg har brugt 110 g Match 100. Jeg synes det er irriterende at man lige akkurat skal bruge 10 g mere end der er i et nøgle, nu står jeg her med 90 g som jeg skal forsøge at få noget ud af. Garnet er jo ikke mit ellers kunne jeg bare smide det i sokkekassen, men jeg er nødt til at lave noget baby et eller andet, nå men jeg plejer nok at kunne finde på noget, så mon ikke osse det lykkes denne gang.
Jeg håber virkelig moderen til barnet vil blive tilfreds og så håber jeg ikke hun husker alt for godt. Tænk da jeg var helt færdig med montering og halskant, så var det lige jeg kom til at se at de øverste 8 cm i højre side skulle ikke sys sammen, men laves knaphuller og sys knapper i. Jeg må virkelig ha sovet i timen, for jeg havde altså læst opskriften igennem OG jeg havde set det så hvorfor jeg ikke har gjort det, ja det må stå hen i det uvisse. Nu er halshullet heldigvis så stort at jeg ikke er i tvivl om at hun sagtens kan få den over hovedet alligevel, men det var jo nok mere behageligt hvis den havde været til at knappe. Nå, pyt hun får den altså sådan som den er for jeg orker ærlig talt ikke at lave skidtet om. Opskriften er fundet i Ingelise nr 10, 2006 og den blir aldrig en af mine foretrukne. På grund af snoningerne og ret og vrang strik trækker den sig nemlig enormt sammen og jeg har stået og strøget forsigtigt og haft den til at ligge i pres bare for at kunne få et nogenlunde hæderligt billede af den.

12 kommentarer:

 1. Ja, det er rigtigt surt når man skal bruge 10g af et nyt nlg. Men du kunnne jo strikke en hue der passer til. Så får du jo garnet brugt.

  Hilsen

  Erna

  SvarSlet
 2. Hej Erna
  Ja jeg har osse Gros djævlehue i tankerne og en lille vest jeg lige har fundet opskriften på i et gammelt Hendes Verden så jeg tror sørme det ender med at garnet blir brugt.

  SvarSlet
 3. Heh, kom ind for at lægge en kommentar om det samme. En lille djævlehue eller måske et par fingerløse luffer...det kræver jo ingen garn.

  SvarSlet
 4. Lilla er en farge som jeg liker godt på denne delen av året. God helg.

  SvarSlet
 5. Hej Bettina
  Den er frygtelig nærliggende den djævlehue, så jeg tror den kommer på pindene.

  Hej Liv-toril
  Lilla er en flot farve og så blir den ovenikøbet moderne her i vinter.

  SvarSlet
 6. Kjempe flott genser, ha ei kjempe flott hobby helg :D

  SvarSlet
 7. Den ser rigtig fin ud, og det med en lille hue er da en rigtig god ide.

  SvarSlet
 8. Tack för den fina kommentaren. Den värmde.
  Vilken vacker Bebis-tröja du gjort. Den där färgen var bara underbar.

  SvarSlet
 9. Moren blir nok sikkert fornøyd. Lekker farge. Ha en fortsatt super hobbyhelg c",)

  SvarSlet
 10. Søt genser, gjør ikke noe om du glemte knapper:-) Ha en fin søndag!

  SvarSlet
 11. Genseren blir nok godt mottatt selv uten knappene i halsen. Den ble jo lekker:-)Ønsker deg en riktig god hobbyuke.

  SvarSlet
 12. Heisann! Takk for at du følger med på min blogg.
  Jeg har hørt det før også, at det noen ganger kan være vanskelig å kommentere i i BLOGS. Jeg tror jeg må si ifra......Så kanskje du klarer det neste gang.
  Ang strikkingen på din sønns norske genser(lenger ned på siden her...) så heter det KOFTE, men mønsteret vet jeg ikke hva heter, men slike gensere kaller vi altså for kofte.
  Lykke til. Vi sees!

  SvarSlet