tirsdag, september 18, 2012

En pose garn og et nyt projekt

 

Satsning 001

En pose garn….nok til 3 projekter…..i bunden ligger der noget Arwetta.

Satsning 002

Det første projekt er sat i gang….jeg kan desværre ikke fortælle så meget om det da det er et design der gerne skal ende med at komme i en håndarbejdsbog i 2013.

Det er et stort projekt at udvikle opskrifter, så der bliver nok lidt stille her på kanalen i den kommende tid, da det kræver arbejdsro at regne, gange og dividere…..åhh som jeg håber det vil lykkes for mig….én ting er at have idéen i hovedet, noget andet er at få den ned på papir og rent faktisk også få det strikket så det er brugbart. Projektet på billedet skulle gerne blive til en bluse i plus size….og så er resten ellers tys-tys indtil engang i 2013.

På pindene lige nu er også flere par sokker og pulsvarmere som jeg har fået bestillinger på af flere kollegaer i sort, hvid og grå så de matcher vores hjemmepleje-jakker. Så jeg har egentlig nok at give mig til, jeg mangler bare så frygtelig meget TID…..men det kan jeg jo læse mig frem til, at andre bloggere/strikkere også gør.

11 kommentarer:

 1. Ahaaa for en herlig pose med garn, sånn liker man <3 Blir spennende å se hva du skal produsere!

  MASSE lykke til!
  Ha en super uke videre ;))

  Go`klem fra Vibbedille ;))

  SvarSlet
 2. Det lyder rigtig spændende! Held og lykke med projektet.

  SvarSlet
 3. Spændende med dit design!!!! Må vente spændt på afsløringen næste år! Rigtig god fornøjelse med den spændende proces - håber det hele går op og bliver som du vil have det!!!

  Og tidsnød, ja, mon ikke vi alle oplever det (lidt for tit); et er at nå alle de ting man skal nå i en almindelig hverdag, noget andet er at få tiden til at række til de afslappende og kreative sysler også!

  SvarSlet
 4. Ja havde man bare tid til en brøkdel af det man går og ønsker, ville der være ikke så lidt projekter gennem pindene. Det bliver spændende med den store afsløring i 2013 uha det er jo snart. Jeg syntes kun lige at det var januar og jeg besluttede at i år skulle jeg strikke de fleste julegaver...... Sådan gik det så ikke.... Igen TID.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 5. Ønsker dig en god og udfordrende tid, at udvikle opskrifter, er i mine øjne et kæmpe projekt, hvor der virkelig skal tænkes og regnes. Glæder mig til at se resultatet.

  Din pose ser skøn og lovende ud :D

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Det er vist den evige kamp mellem strikningen og alle de andre ting.
  Jeg glæder mig til at høre mere om dit bogprojekt. Det lyder rigtig spændende!

  SvarSlet
 7. Det er spændende at lave sine egne design og jeg glæder mig til at se dit. Men det betyder til gengæld at der ikke bliver meget strik til en selv. Ærgeligt synes jeg

  SvarSlet
 8. Så spännande att få vara med i en handarbetsbok! Lycka till! / Annika

  SvarSlet
 9. Spændende... ;) Men du kommer altså til at rykke en kop kaffes tid ud af kalenderen en dag - og jeg skal nok skrive først... ;)

  SvarSlet
 10. Britta du skal være så hjertelig velkommen :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det noget fint garn og nogle fine farver(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde produkter fra Derma(:

  http://kreaman.blogspot.dk/2012/09/give-away-nr-6.html

  SvarSlet