tirsdag, maj 29, 2012

Dejlig pinse

Jeg havde fri hele pinsen og jeg kan love for at jeg har nydt det. Vi har hygget, spist koldskål, meloner og jordbær i lange baner. Grillet har vi også. Og været på Bryghus Vendia hvor vi spiste en lækker brunch. Slappet af på terassen har vi også gjort. Til gengæld er der ikke blevet strikket ret meget og billeder har jeg slet ikke tænkt på at få taget.

Huer firkanter 005

Jeg har taget en UFO under kærlig behandling og mangler nu kun at få strikket 9 store firkanter og 5 små. Til gengæld tror jeg monteringsarbejdet er lige så stort som selve strikningen af firkanterne.

Huer firkanter 001

Lidt huer er det også blevet til. De er stærkt inspireret af Guri og strikket efter billeder på hendes blog. Dog er den ene strikket med en lille ombukket ribkant. Jeg kan ikke rigtig bestemme mig til hvilken én af modellerne jeg synes bedst om, men kan måske forestille mig at den med ribkanten sidder bedst på hovedet, men det er kun et gæt….byd gerne ind, hvis I har en mening. Huerne er til Mødrehjælpen og jeg vil jo helst aflevere noget der rent faktisk kan bruges.

6 kommentarer:

 1. Sikke nogen fine huer. Jeg er sikker på at de alle er gode, men det er vigtigt at de er lange nok, inden du begynder at tag ind. Ellers sidder de nemlig ikke godt på hovedet

  SvarSlet
 2. Det glæder jeg mit til at se færdigt. jeg har også købt det af Ellen Holm i Saltum, hvor jeg mødte hende. Vi kender hinanden lidt fordi jeg var på strikkekursus hos Hønsestrik i Hvorvarp gamle skole sidste år hvor hun var underviser/ foredragsholder. Vi fik en sjov og god snak og hun skrev til mig og spurgte om jeg ikke kom til hendes bod i Saltum og det gjorde jeg. DEt kunne jeg heldigvis godt klare den dag.

  SvarSlet
 3. Søde huer, tror at begge modeller er lige gode, mine drenge har altid været tosset med dem med en rulle kant, lige som man finder det på jordbærhuen.

  SvarSlet
 4. Fine huer og hvor er det flot, at du strikker til mødrehjælpen.

  SvarSlet
 5. Flotte huer. Den stribede er da ikke til at staa for. Held og lykke med monteringsarbejdet.

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at se det fine tørklæde færdig ! Flotte huer !

  SvarSlet