200 g sukker
400 g mel
4 æg
3 spsk kakao
3 tsk vanille
4 tsk bagepulver
2½ dl mælk
150 g oliemargarine
Glasur:
150 g oliemargarine
1 dl stærk kaffe
4 spsk kakao
3 tsk vanille
200 g flormelis
150 g kokosmel
Pisk æg og sukker sammen og kom alle tørre ingredienser i skiftevis med mælken. Tilsidst røres oliemargarinen i.
Dejen kommes i en bradepande ca 30 x 35 cm. Bages i en forvarmet ovn på 175 grader i ca 30 min. Mærk efter med en tandstik, hvis ikke der hænger dej fast er kagen færdig.
Glasuren: Bland alle ingredienser i en gryde og giv det et kort opkog, pas på det ikke brænder på. Kan også varmes i en mikroovn.
Når kagen er kølet af, prikkes en hel masse huller deri med en gaffel og glasuren fordeles ud over kagen.
400 g mel
4 æg
3 spsk kakao
3 tsk vanille
4 tsk bagepulver
2½ dl mælk
150 g oliemargarine
Glasur:
150 g oliemargarine
1 dl stærk kaffe
4 spsk kakao
3 tsk vanille
200 g flormelis
150 g kokosmel
Pisk æg og sukker sammen og kom alle tørre ingredienser i skiftevis med mælken. Tilsidst røres oliemargarinen i.
Dejen kommes i en bradepande ca 30 x 35 cm. Bages i en forvarmet ovn på 175 grader i ca 30 min. Mærk efter med en tandstik, hvis ikke der hænger dej fast er kagen færdig.
Glasuren: Bland alle ingredienser i en gryde og giv det et kort opkog, pas på det ikke brænder på. Kan også varmes i en mikroovn.
Når kagen er kølet af, prikkes en hel masse huller deri med en gaffel og glasuren fordeles ud over kagen.
Kære Jane
SvarSletTusind tak for opskriften.... den afprøves omgående....
kh
Annette