søndag, august 17, 2008

Nye tider


Horoskop for Skytten

"Du bobler af ideer og kreativitet, som vil fylde de kommende måneder. Der vil for alvor komme gang i hjulene, og du har al mulig grund til at være optimistisk, for det er jo dig selv, der har lavet det hele. Der sker derimod ikke noget ved at du flipper lidt ud og sætter dig et mål, som lige nu kan lyde urealistisk".

Jeg håber der er lidt sandhed i mit horoskop, for i morgen starter jeg på et helt nyt kapitel i mit liv.
Jeg gamle kone skal på skolebænken igen. Alt herhjemme er klappet og klart og jeg er parat til at møde nye udfordringer.
Jeg skal nok lige vænne mig til ikke at være så meget hjemme. Jeg skal med toget kl 6.20 om morgenen og er hjemme igen kl 17.17 så det blir en lang dag.
Det blir manden der skal aflevere børn og hente dem igen og aftensmaden har han sandelig også lovet at han nok skal sørge for. Så opbakningen hjemmefra er i orden, så det skal nok gå det hele, men lige nu er jeg frygtelig nervøs og meget meget spændt.

15 kommentarer:

 1. Det blir SÅ skønt Jane. Du ved jo jeg startede for 2 uger siden. Det er det bedste der er sket!! Jeg forstår godt du er nervøs, og spændt. Men tænk på det er alle med garanti der skal starte:-)´
  Du er super heldig med at du har manden der overtager for dig. Skønt med opbakning hjemmefra :-) Ellers kan det ikke lade sig gøre! Pøj pøj med dagen i morgen søde.
  Er det forøvrigt det samme som jeg er startet på egentlig?
  Knus fra Gitte

  SvarSlet
 2. Lykke til med skolestart!

  SvarSlet
 3. Det bliver rigtigt spændende, ønsker dig god fornøjelse.

  SvarSlet
 4. Så spennende, lykke til i morgen, og god bedring til din mor! :)

  SvarSlet
 5. Du får lige et held og lykke med på vejen. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det skal du nok blive glad for, selvom det bliver nogle lange dage, men når der er opbakning hjemmefra, kan det da kun gå godt :-)

  SvarSlet
 6. Ja mange gange pøj pøj med uddannelsen...og opbakningen fra manden er alfa og omega, når du får så lange dage...
  HUSK nu at tage strikketøjet med til toget....det er ikke spor farligt...
  knus
  Annette

  SvarSlet
 7. lykke til Jane! jeg er sikker på at det går dig godt.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 8. Også herfra skal lyde et ønske om god vind fremover. Dejligt horoskop, jeg er nemlig også skytte :)

  SvarSlet
 9. Det lyder til at være en spændende tid du går i møde, og ja du får da godtnok nogle lange dage, men det er dejligt med et godt bagland, det mærkede jeg også da jeg for 10 år siden studerede, held og lykke med fremtiden :-)

  SvarSlet
 10. Selvfølgelig passer det - jeg er nemlig også skytte :-) Held og lykke med din nye udfordring - det skal nok gå det hele - husk at nyd det ind imellem

  SvarSlet
 11. Jeg ønsker dig også alt muligt held og lykke med alt det nye.

  Det er altid spændende når man får rusket op i de vante gænger.

  God fornøjelse med togtur og skole.

  SvarSlet
 12. Al mulig helt og lykke med dine nye hverdage. Jeg tror, som de andre, at du bliver glad for dine nye og givende dage.
  Pøj pøj herfra.

  SvarSlet
 13. Håber du har haft en rigtig god, spændende og "lærende" dag ;-)

  SvarSlet
 14. Også et stort held og lykke herfra. Det må være skønt at få lov at lære nyt.

  SvarSlet
 15. Forstås - men det skal nok gå. Er sikker på, at du bliver overglad for det. Med den opbakning kan det da heller ikke gå helt galt :-)))). Men den del af det er også rigtig vigtig - ved det fra eget lignende 'projekt'.
  Hav en skøn da i morgen....

  KH GitteMay (aka GitteB :-)))

  SvarSlet