søndag, juli 27, 2008

God morgen søndag

Godmorgen til en rigtig dejlig dag, hvor jeg får besøg af ingen ringere end ta-da.... Annette og familie. Jeg glæder mig sindsygt meget, ja som et lille barn.
Vi skal rigtig hygge os og nyde det næsten for gode vejr.
Jeg er en lille bitte smule for om varmen blir så ulidelig at vi ikke kan klare det. Jeg er ikke til så høje varmegrader og tror heller ikke Annette er det, så jeg håber på et herligt vindpust ind imellem, eller er det for meget at bede om?
Og så vil jeg gerne bede om at alle bier og hvepse holder sig langt væk fra vores terasse. Jeg er panisk ræd for skidtet, så det kan blive noget af en festforestilling når jeg løber skrigende rundt i haven. Jeg hader dem og jeg tror sgu de ved det, for det slår aldrig fejl at de altid skal i nærheden af mig, øv.Jeg er næsten færdig med february nr 2, den skal være med korte ærmer, så det blir en sommer-udgave. Uha jeg tror den blir god, jeg glæder mig ihvertfald til den er klar til brug.

7 kommentarer:

 1. Ja også god morgen herfra. Min FLS nr to ligger i dvale, jeg mangler rundpind til ærmer og jeg nægter strømpepinde. God dag men pas nu på hvepsene ;-))

  SvarSlet
 2. God søndag til din, sikke en skøn blå farve du har valgt.

  SvarSlet
 3. Se smuk ud - din FLS nr. 2.

  Vi døjer noget så meget med hvepse på terassen - der må være et bo tæt på. Daskede mindst 7 mens vi spiste frokost!

  SvarSlet
 4. Såååå flink du er.. Kjempe fin Lady february..igjen, og nydelig blå!! Klem

  SvarSlet
 5. Hej

  Super flot farve til din FLS, jeg har også valgt en blå :o)

  Det er bare superflot til et par brune bukser her til efteråret !

  SvarSlet
 6. Den bliver fin din FLS:-)

  SvarSlet
 7. Min nr 2 er altså også godt på vej--OG den farve du her har brugt er jeg ved at tro JEG heller ikke kan leve uden (grin)

  SvarSlet