søndag, april 12, 2015

½ marathon debut - løbsrapport


Kl 10 går starten og selvfølgelig klarer jeg at starte alt for hurtigt ud.....selvom jeg ved at det altid går galt for mig når jeg løber hurtigt i starten. Ved 1. væskedepot vil jeg lige se min tid og der ligger min pace på 5:42 .....så hurtigt har jeg aldrig løbet før! Samtidig så klarer jeg i skyndingen at få slukket for endomondo.....sådan er det når man er forvirret og det skal gå stærkt. Jeg vælger så at lade være at tænde for den igen og så indtaste min sluttid manuelt efter løbet, men jeg har så ingen mellemtider eller noget andet jeg kan analysere på.......det er måske også meget godt!!
Den hurtige start (den får ihvertfald skylden) gør så at omkring 11 km inde i løbet begynder mine ben så småt at syre til og det bliver værre endnu. Mine fingre og fødder hæver rigtig meget og det føles som om mine fødder ikke kan være i skoene og som om det er et par gummipropper jeg løber på Humørikonet grin De sidste 8 km er bare så meget krise og da jeg når væskedepotet er jeg nærmest grædefærdig og SÅ tæt på at opgive, men heldigvis får jeg en kæmpe peptalk  af en af løbsarrangørerne og løber videre........i luntetempo.....ja stærkt går det ikke med de sidste km, men jeg kom da over målstregen i rimelig tid. Jeg havde sagt til mine kollegaer at jeg ville blive skuffet hvis det tog længere tid end 2½ time og jeg kom i mål på 2 timer og 26 minutter så nej jeg blev ikke skuffet og 21 km er jo trods alt 21 km uanset hvilken tid.
Da jeg kom over målstregen stod samme løbsarrangør og satte medalje om halsen på mig. Og fotograf fra avisen......hmmm håber jeg bliver sorteret fra i de billeder der skal deri, for jeg ligner mildest talt noget der er mere dødt end levende på det tidspunkt.....man sætter vel ikke billeder af en død kamel i avisen? Humørikonet gasp
Min første tanke da jeg kom over målstregen var - fuck, det her gør jeg aldrig mere, men så kom jeg til at tænke på at jeg er tilmeldt Aarhus City Halvmarathon, så på den igen moster!!! Målet må så være at klare det bedre i Aarhus!! 


1. omgang ved væskedepot......mens jeg stadig er frisk :-D

21.1 km senere ......En død kamel lige før hun krydser målstregen 

Beviset på at det kunne lade sig gøre :-)


9 kommentarer:

 1. Jeg tager hatten af for dig og bøjer mig i støvet, hvor er det flot klaret af dig, tiden er underordnet. Håber du kommer i avisen, død kamel eller ej, du fortjener det. Håber du får en dejlig rolig søndag.

  SvarSlet
 2. Kaeft hvor er du sej. God det var mig der kunne det der. Jeg tager hatten af for dig og bukker dybt!!!!!!!!!

  SvarSlet
 3. Der skulle ikke staa god men gid. Det er ikke saa'n med de taster.
  Kunne du ikke lave et indlaeg om hvordan du blev fanget af loeberiet???

  SvarSlet
 4. Kære Jane, det er så sejt...super flot uanset tiden. Du gennemførte!!!

  SvarSlet
 5. Tillykke...... Du er bare TOPsej.......

  SvarSlet
 6. Det er så sejt!

  SvarSlet
 7. Hvor flot. Kæmpe tillykke herfra. Kh Jette

  SvarSlet
 8. Du er tøff! Gratulerer med fullført løp, og lykke til med neste.

  SvarSlet