lørdag, november 22, 2014

Sat på standby

I onsdag blev jeg opereret. En simpel brok operation skulle vise sig at blive mere kompliceret end som så.
Lægen afviser at det er styrketræningsøvelsen planken der er skyld i min brok.
Det viser sig at et ar fra 2002 (kejsersnit) var sprunget helt op indvendigt, formentlig allerede kort efter kejsersnittet, så altså en gammel og overset skade. Det viste sig også at jeg var blevet syet sammen med forkert tråd. Normalt bruger man opløselig tråd indvendig, men de gamle tråde lå altså stadig indeni min mave som lægen der opererede mig i onsdag sagde lignede en pløjemark. Det må da være det de kalder for lægesjusk!
Indvendig er jeg nu opereret som efter et kejsersnit og udvendigt som efter en kikkertoperation. Jeg har også lagt et net ind som man normalt gør ved brokoperationer.
Ærlig talt føler jeg mig i en ret så miserabel tilstand og føler mig ret meget til besvær for de andre her i huset, men mon ikke det snart går fremad igen.
Lige nu går jeg som en gammel kone, foroverbøjet og meget langsomt.......slet ikke til at forstå at jeg for få dage siden løb 17 km!!

6 kommentarer:

 1. Det var da godt, at der blev åbnet op for skaderne, så de kan genoprettes. Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 2. Av for den ! Så forstår jeg bedre at Preben skulle være alene hjemme i flere dage :-) Godt at det er blevet fikset så du kan lave alle de 'planker' du vil !!
  God og hurtig bedring til dig!
  Kh
  Susanne

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ gal! På din fødselslæge, sådan en skiderik! Undskyld mit franske, men jeg er også fyldt til randen af deterdagodtnoksyndfordig! For det altså synd for dig. Du er helt uden skyld, for hvem pokker ligger lige og kontrollerer hvordan og med hvad man lige bliver syet sammen efter et kejsersnit. Sjusk det er det da i allerhøjeste grad.
  Nu må jeg hellere skrive pænt til dig. Kan du nu være god ved dig selv så du kan komme dig helt over denne tur. Håber du har strikkeplaner og garn der passer dertil. Rigtig god bedring!

  SvarSlet
 4. Det var godt nok noget af en omgang. Rigtig god bedring, så du snart kan gå bare lidt hurtigere :-)
  Mange hilsner Jette

  SvarSlet
 5. God bedring. Forhåbentligt går det hurtigt den rigtige vej nu.

  SvarSlet
 6. Øv øv, sikke da en omgang. Lad dig nu opvarte af familien - uden dårlig samvittighed over, at du er til besvær. Du havde jo sikkert også passet og nusset om de andre.
  Rigtig god bedring :-)

  SvarSlet