tirsdag, september 02, 2014

Vips.....så var den sommer væk

Uha som tiden flyver afsted og det er længe siden jeg sidst har været herinde og skrive. Den mest fantastiske sommer er bare fløjet afsted og i aften er min allersidste feriedag for denne sommer. Pyhh det er vemodigt, tror aldrig jeg før har haft så dejlig en sommer........dejlig på så mange måder at jeg ikke hverken kan eller vil komme nærmere ind på det hele her, for så ville jeg aldrig blive færdig he-he.

Sommerferien blev holdt i nærheden af Henne Strand.....nærmere betegnet lige i udkanten af Blåbjerg Plantage, i et lejet sommerhus i uge 30 hvor der var det mest fantastiske vejr. Der var 30 - 32 grader hver eneste dag og for første gang nogensinde har jeg nydt varmen. Jeg plejer ikke at kunne holde det ud, hvis temperaturen kommer over 25 grader, men sikkert på grund af mit vægttab har jeg kunnet holde det ud i år. Jeg havde selvfølgelig løbetøj og løbesko med i kufferten og tidligt om morgenen, inden resten af familien var stået op og inden der blev drønvarmt, så var jeg hveranden dag ude og løbe. En god ting kan ikke siges for tit, så jeg gentager lige at de løbeture betyder alverden for mig, både fysisk og psykisk og jeg vil meget nødigt undvære dem. Håber at kunne undgå skader så jeg kan løbe en halvmarathon på et tidspunkt i 2015. På fredag skal jeg deltage i et løb på 11 km så det er da et skridt på vejen op til de 21,1 km he-he.

Jeg har sørme også fået strikket en lille smule i løbet af sommeren, dog ikke som jeg gjorde førhen.....men lidt har også ret.

Det første jeg blev færdig med i ferien var en lille kjole til Mødrehjælpen. Nærmere bestemt "Littlesisters Dress" af Tora Frøseth

Kjolen er strikket i Arwetta Classic fra Filcolana og der er brugt 85 gram 


Det næste der blev færdigt er en lille trøje, også til Mødrehjælpen. Her har jeg brugt opskriften på Bette.....dog uden snoninger. Igen strikket i Arwetta Classic fra Filcolana, knapt 50 gram af den brune og vistnok ca 35 gram af den råhvide, men det er jeg ikke helt sikker på længere......hukommelsen er ved at være noget rusten ;-)

Den 24. august bestod jeg min eksamen og kan nu føje endnu en uddannelse til mit CV.......kostvejleder med speciale i vægttab.
Jeg var frygtelig nervøs op til eksamen, da jeg følte der hvilede et ekstra pres på mine skuldre pgr af mit eget vægttab.......alle sagde til mig at selvfølgelig består du for du har så stor viden indenfor området og bla bla bla, men i og med alle sagde det, jo sværere blev det for mig og tilsidst var jeg sikker på at jeg ville dumpe alene på grund af skrækken! 
Meget mærkeligt, men den morgen hvor eksamen skulle foregå vågnede jeg op og var helt rolig.......en meget underlig følelse ovenpå de sidste ugers frustrationer. Jeg havde ellers bestemt at jeg ville tidligt op og læse, læse og læse inden det blev tiden, men jeg nåede aldrig at læse så meget som en eneste sætning.....i stedet satte jeg mig roligt ned med kaffe og strikketøj og først en halv time før eksamen begyndte sommerfuglene at rumstere i maven.
Selve eksamen foregik stille og roligt over SKYPE og inden jeg havde set mig om var det ovre og jeg fik et flot 10 tal. De ville endda gerne ha´ givet mig 12, men på et enkelt spørgsmål om blodsukker gik klappen ned og derfor kunne de "kun" give 10........som om jeg ikke var godt tilfreds med det. 

I morgen aften er jeg tilbage på min pind i hjemmeplejen i Sæby og ved I hvad?? Det glæder jeg mig rigtig meget til.......det er dejligt at holde ferie, men i det lange løb så er det hverdagen der er bedst af alt! 

Ha´ det rigtig godt derude allesammen :-)

1 kommentar:

  1. Hej Jane. Og hvor dejligt at høre lidt nyt fra dit liv i det Nordjyske. Hvor klarer du ferien og hverdagene godt. Så god arbejdslyst. Mange hilsner Jette

    SvarSlet