torsdag, august 09, 2012

Parrot

Da jeg fik sommerferie var der skarp konkurrence mellem hvad jeg skulle strikke i ferien. Kampen stod mellem Leftie eller Parrot og som I kan se, så blev det Parrot der vandt.

parrot færdig 004

Jeg havde læst forskellige steder at flere synes sjalet blev for lille, så jeg slog 798 masker op i stedet for de 726 og det er jeg glad for jeg gjorde. Sjalet har fået nøjagtig den størrelse som jeg godt kan li´ …..ikke for stort og ikke for lille. det måler 190 cm i bredden og højden er 60 cm.

Sjalet vejer 107 gram og er strikket af lidt forskelligt garn, nemlig Rasmillas yndlingsgarn i farverne Sart rosa, sandfarve, lysblå og hindbær. Supersoft i farven Chiffon og NZ lammeuld i hvid

Jeg har ikke lavet kvaster på sjalet, af den simple årsag, at jeg ganske enkelt hurtigt ville komme op at sloges med dem…..kan altså ikke ha´ sådan noget tingeltangel, selvom jeg sagtens kan se det ser flot ud.

Opskriften kan bla. købes hos Isager

Flere billeder kan ses på Ravelry

15 kommentarer:

 1. Hvor er det super flot og sikke nogen skønne farver du har brugt

  SvarSlet
 2. Utrolig lekkert sjal du har laget i nydelige farger!

  SvarSlet
 3. utrolig lækkert, til lykke!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 4. Din udgave er virkelig lækker!! Fede farver du har sat sammen!

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det bare flot, ser lækkert indbydende ud.
  :o) Karina

  SvarSlet
 6. SMUKT- intet andet ord dækker dit Parrot sjal. Det er virkelig flot- men 728 m??+ fik du ikke præstationsangst bare ved tallet? det tror jeg at jeg ville have gjort, men du kom igennem på smukkeste vis- kan jeg se--- dejligt at have når det om et par dage igen bliver grøn vinter.

  SvarSlet
 7. Sikke nogle lækre farver du har valgt og nu har jeg så fået endnu en farve-ide til (endnu) et Parrot. Disse farver er jo helt vildt fede til et par jeans og en hvid bluse, eller en blå, eller en rød eller......

  Superflot!!!

  SvarSlet
 8. Altså Jane!!! det er så flot. Sikke farver, tak for tip med hensyn til maskeantal.

  SvarSlet
 9. Hold da op - din Parrot er bare så flot. Det er meget forskelligt hvordan den falder ud, alt efter hvilke farver der er brugt. Din er rigtig vellykket, efter min smag.

  SvarSlet
 10. Hold da op, hvor er det blevet smukt! Det er en rigtigt god farvesammensætning, du har valgt!

  Godt, at du udelod kvaster!

  SvarSlet
 11. Sikke e flot sjal, du har lavet, farverne er bare flotte sammen. ;)

  SvarSlet
 12. Parrot er bare så smukt og dit er bestemt et af de smukke :-) Jeg har også garn ventende på sjalet , blot afholder tanken om de mange mange masker mig lidt fra at komme igang :-)
  God weekend

  SvarSlet
 13. Det er sjovt at se dit Parrot, der er faldet helt anderledes ud end det sidste jeg har set i ellers lignende farver. Din udgave er meget smuk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er din parrot smuk, det er sjovt at se de forskellige udgaver omkring i blogland.
   God weekend

   Slet
 14. Åååå, dette sjalet var herlig!!!!!

  SvarSlet