Nu drejer hele livet sig jo ikke om at strikke, så indimellem laver jeg også andre ting.
I dag f.eks har jeg begyndt dagen med at bage Liselottes kardemommeboller og jeg kan roligt love jer at de smager godt. Da jeg var i gang med at ælte dejen kunne jeg dufte de appelsiner der lå i frugtkurven på bordet og et kort øjeblik overvejede jeg om der skulle noget appelsinskal eller –saft i dejen, men blev så enig med mig selv om, at det ikke var hverken jul eller juleboller jeg var i gang med.
Det lyder dejligt, jeg har selv besluttet at bage bollerne, men har det endnu til gode.
SvarSletHvordan har du fået overfladen så fint brun?
Jeg har såmænd bare penslet dem med sammenpisket æg med en smule mælk i og derefter bagt dem i 10 min v/200 grader.
SletDu må i gang med bageriet....de smager himmelske :-))
MMmmm man bliver helt lækkersulten :)
SvarSletUhm de ser lækre ud, de ligner dem man ser i opskrifterne, smager de lige så godt som de ser, så holder de vist ikke dagen ud.
SvarSletUngerne var vilde med dem, så da de kom fra skole blev der spist boller til den store guldmedalje. jeg bagte 40 og der blev 18 tilbage til fryseren :-)
SletHvor ser det godt ud;)
SvarSletDe se godt nok lækre ud, Jane
SvarSletWow de ser gode ud! Har skrevet en kommentar til en strikkeopskrift du har linket til i et tidligere indlæg (sokkehovedet :D), håber du har tid il at besvare den :)
SvarSlet