søndag, februar 22, 2009

Fastelavnsboller og lidt strik


Jonas skal have fastelavnsboller med i skole i morgen, så jeg har været i gang lige fra morgenstunden, med at bage. 60 stk er det blevet til. Heldigvis skal han ikke have dem alle med, så senere i dag kommer der glasur på nogen af dem og så skal vi smovse ;-)


I løbet af ugen der gik, blev jeg også færdig med et halstørklæde. Egentligt var garnet tiltænkt et sjal, men jeg ved med mig selv at jeg får langt mere fornøjelse af et halstørklæde, så det valgte jeg at strikke i stedet for.
Garnet jeg har brugt er Fonty Ombelle og effektgarnet hedder UP 21. Jeg har slået 50 masker op på p 6 og strikket 4 p ret i hver farve og 2 p ret i effektgarnet. Det vil sige , jeg startede godt nok med 4 p blå, 2 p grøn og 4 p blå, men fortrød. I stedet for at trævle op fortsatte jeg med 4 p af hver og så sluttede jeg selvfølgelig ligesom jeg startede. Så er der ikke nogen der kan se, at det ikke skal være sådan :-))

6 kommentarer:

 1. Dejlig tørklæde du har strikket, og det er jo lige vejr til at bruge det. Mums tænderne løber da i vand ved tanken om de fastalavnsboller :-)

  SvarSlet
 2. Åhh, fastelavnsboller! Heroppe har vi semlor og det er en "flödet" historie. Jeg er enig i det med mönster, man gör da bare som det passer bedst, ingen ved jo hvordan det ska väre...!

  SvarSlet
 3. Du har været meget flittig med bollebagningen, jeg bliver helt svedt, godt at have en mor der kan bage så mange boller. ;-))
  Smuk halstørklæde i nogle dejlig farver.

  SvarSlet
 4. Smukke farver, det tørklæde har. Og hvor ser det dejligt blødt ud!

  Hold da op en masse fastelavnsboller!
  Godt der også blev til jer andre
  :-)

  SvarSlet
 5. Nammenam =) deilige boller og skjerf i kulden =)

  SvarSlet
 6. Er på bloggrundebesøk og ser på hvor mye flott som er produsert. Og ønsker deg en riktig god helg

  SvarSlet