lørdag, april 12, 2008

Om mindre end en uge...


...skal vi have den ældste konfirmeret. Tiden er da bare fløjet afsted siden han sådan lidt hovedkuls kom til verden alt for tidligt. 1590 gram vejede han og 43 cm lang. Hmm nu er han højere end hans mor.
Jeg tror alt er ved at være parat til den store dag, men der er dog en ting som ikke er klar endnu, nemlig sangen til sønnen. Sidst i februar afleverede vi stikord til en sangskriver og hun lovede at ringe når den var færdig, vi har ikke hørt en lyd endnu. Mine forældre har brugt den samme forfatter og de havde heller ikke hørt noget, indtil min mor ringede til hende i går. Hun fik den besked at når det først er på fredag så er der masser af tid endnu???? Masser af tid, jamen hallo, både os og mine forældre skulle selv lave den helt færdig. Vi skal ha den skrevet ind og sat billeder ind. Og sidst men ikke mindst, vi kan ikke lave vores sangskjuler færdig før vi har sangen. Min mor blev lovet sangen færdig til på tirsdag. Jeg har ikke haft ringet til damen ENDNU, men det gør jeg snart! Jeg tænker lidt på at hvis hun nu skulle have lavet sangen helt færdig for os, gad vide om vi så først havde fået den tilbage fredag formiddag. Og sæt nu der er noget vi ikke er helt tilfredse med i den sang, så der måske er et vers der skal laves om?
En ting er helt sikkert, den dame kommer ikke til at lave flere sange til vores familie, uanset hvor god sangen så end er.
Nå, men det var slet ikke meningen at det her indlæg skulle være en klagesang.
Og ved I hvad, jeg har ikke strikket en eneste maske hele ugen, men jeg har hæklet lidt på bølgetæppet. Jo jow, det er skam rigtigt. Status er at jeg nu mangler 45 cm inden det kan erklæres for færdigt.

11 kommentarer:

 1. Aaaiiiii for Helvede, hvad er det dog for en sangskriver... Hvis hun har sagt tirsdag...Ja så er det sgu tirsdag....
  Puha kan godt forstå at det er hårdt.. Kan snildt huske da min den ældste blev konfirmeret... Der var sgu stress på, alle dage indtil dagen..
  Knæk og bræk med dagen og sangen

  SvarSlet
 2. Hun skal da vist lige en tur over grillen, den sangskriver - eller hvad det nu er, hun er. Hoooold da op, noget elendigt makværk.
  Der er jo rigeligt med ting at forholde sig til, når der er konfirmation - så der behøver jo ikke komme mere.
  Håber du får styr på både sang og sangskriver :-))))

  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Neij neij neij - dette der havde hverken min tålmodighed eller temperament rakt til.

  Jeg håber dog for jer, at sangene kommer til at afspejle præcis det de skal. Ellers må du lige rette henvendelse hertil. Jeg kender en MEGET reel sangskriver. Ved dog ikke, om han er fyldt op eller har tid. Men ordentlig behandling af andre er en dyd for ham. Virkelig et meget rart og ordentlig menneske.

  Og hvor må det være mærkeligt pludselig at være mor til en konfirmand. Det bliver en stor dag for både ham og dig.

  SvarSlet
 4. Det er altså uanstændigt at sangen ikke er færdig for længe siden.. For en trænet sangskriver tager det altså ikke lang tid.
  Godt du kunne afreagerer lidt på tæppet. Pas nu godt på dig selv her ugen op til den store fest og prøv at nyd festen - selv om det kan være svært når man er værtinden...

  SvarSlet
 5. uha, hvor må nerverne sidde udenpå tøjet - især når I skal vente. Reelt burde sangen jo have været færdig for længe siden. Jeg håber ikke at prisen er alt for høj...
  kh
  Annette

  SvarSlet
 6. Jeg tilslutter mig Majsens to første linier...

  Og ifald at sangskriveren tilhører gruppen, som arbejder bedst under tidspres, ja da skal hun ikke sige ja til festsange ;-(

  Der er selvfølgelig den mulighed, at det er den kommende konfirmand, der har bestukket hende, da han måske ganske vel ved, at der er nogle gjorte ting, som helst bør forblive unævnte *LOL*

  SvarSlet
 7. Du skal nok nå det, ryk den elendige sangskriver og hvis hun ikke snart får den afleveret, så må det betyde en billigere pris. Ellers så må du holde en tale i stedet for. :-))
  Kh. Bebiane

  SvarSlet
 8. Til lykke med konfirmasjonen,ønsker dere en fin dag =)

  SvarSlet
 9. Håber sangen er blevet færdig, så du ikke skal spekulere mere på det, og så håber jeg i får en dejlig fest !
  Hvordan går det med dit job/praktik, er du stadig i gang, eller er det slut ?
  Mvh.
  Mariann

  SvarSlet
 10. Glæder mig til at se bølgetæppet for fuld søgang!! :-)
  Og så rigtig god konfirmationsdag til Jer alle.
  kh. Marlene

  SvarSlet
 11. Håber at alt flasker sig trods alt, og at I får en god dag.

  KH TIna

  SvarSlet