lørdag, december 26, 2009

Kalenderhalsduken 2009Det lykkedes mig at blive færdig med kalenderhalsduken, selvom jeg synes det trak tænder ud. Det er vist første gang jeg har strikket så meget hulmønster. I den smule sjaler jeg har strikket, har det været samme mønster i hele opskriften og så varer det ikke længe inden man kan huske det udenad, men her har der hele tiden været nye mønstre og nogen har været helt umulige at huske, så jeg har brugt meget tid på at se på mønsteret samtidig med at der blev strikket.
Fejl er der også, men jeg lader som ingenting for der er garanteret ingen der lægger mærke til det, når først det sidder rundt om min hals.
Selvom jeg let og elegant har udeladt 3 mønstre og forkortet enkelte mønstre er det alligevel lykkedes mig at lave et tørklæde der måler 2 m og 55 cm. Det er altså rimeligt langt til lille mig, men så kan det da snoes en ekstra gang rundt om halsen. Jeg kommer vist ikke til at fryse med det på :-)
Alt i alt er jeg meget tilfreds med både tørklædet og at jeg er færdig med det ;-)

Hvis nogen synes at mønster 21 ser forkert ud, så har i da helt ret. Diagrammet forvirrede mig og da jeg havde strikket mønsteret én gang, så jeg at jeg havde lavet forkert, men at trævle op det gad jeg ikke, så jeg lavede da bare næste mønsterrapport magen til den første, så dem der ikke kender mønsteret kan garanteret ikke se det er en fejl :-) Dovenskaben længe leve!

Tørklædet er strikket i Supersoft, farve Indigo på addi turbo nr 3 og der er brugt 150 gram.

11 kommentarer:

 1. det er da også rigtigt flot, selv om det har været svært. du kommer til at ligne en million med det om halsen.

  SvarSlet
 2. Jeg kom kun til at snuppe mønstret og gemme det - sammen med det fra sidste år, som heller ikke er strikket. PYT - jeg er altså også en klovn til at huske halskluden for at se godt ud.
  Dit tørklæde er smadderflot - og må ose en del af overskud - strikket i en travl december måned.

  SvarSlet
 3. Det er blevet et meget smukt tørklæde!

  SvarSlet
 4. Det er blevet uendeligt smukt og det er en skøn farve, at du har valgt ;-)

  SvarSlet
 5. Det er rigtig flot, og imponerende med forskellige mønstre.

  Jeg så godt at der kom et nyt kalenderhalstørklæde, men jeg nåede altid at komme med på vognen.....

  SvarSlet
 6. Hvor ser det skønt ud - og det er altså ikke fejl - det er din fortolkning og det der gør tørklædet unikt....

  SvarSlet
 7. Det er godt nok langt, næsten for langt, men flot er det.

  SvarSlet
 8. Dit tørklæde er bare superflot... Jeg tænker sådan på, om du har flere timer i døgnet end vi andre... ? Jeg kan altså aldrig få tiden til at slå til; og du er så myreflittig... Skønt, med sådan nogle quinder som dig, Jane... ;-)

  SvarSlet
 9. Dit Kalendertørklæde ser super smuk ud - med eller uden fejl.
  Knus

  SvarSlet
 10. Så flott det skjerfet er ! Fortsatt gos jul!

  SvarSlet
 11. Det har du helt rett i! Man ser ikke at det er noen småfeil jeg bruker heller ikke bry meg med sånt, så lenge resultatet ser fint ut:-)

  Og det gjør dette definitivt:-D

  SvarSlet