onsdag, december 23, 2009

Højt fra træet grønne top...

...stråler juleglansen.


Nogen har fine juletræer, med pynt holdt i en bestemt farve, f.eks guld, sølv rødt eller blåt. Flot og elegant ser det ud, men det er ikke her hos os. Foruden de obligatoriske julekugler, så vil jeg ha´ alt børnenes krimskrams på mit juletræ.
F.eks denne nisse, som Andreas har lavet.


Netto-hunden er også Andreas´ kreation :-)


Denne glasklokke (jeg tror faktisk det er plastik) er én af ialt 6 klokker, som var det allerførste julepynt jeg købte, da jeg som 16 årig flyttede hjemmefra. Købt på postordre i den forlængst hedengangne Daells Varehus. I guder, hvor har jeg dog købt meget derinde og jeg husker endnu, at når der kom kataloger derfra, kunne jeg bruge timevis, ja dagevis med at bladre både forfra og bagfra. Hmm nu bli´r jeg nærmest nostalgisk. Det er meget meget mærkeligt, men kataloger fra Ellos får slet ikke de samme følelser frem og det er flere år siden jeg har handlet hos dem. Til trods for det, får jeg stadig breve med ekstra gode tilbud, fordi jeg er en af deres bedste kunder. Det må se skidt ud i det firma ;-))


Nu er vi helt klar til at holde jul. alle gaver er forlængst købt, køleskab og fryser bugner med mad, så man ikke skulle tro forretningerne åbner nogensinde igen. Kagedåserne er fyldte med småkager. Så nu er der kun tilbage at læne sig afslappet tilbage i sofaen og nyde juleferien.

Rigtig glædelig jul til alle jer derude, der trofast følger med her.

5 kommentarer:

 1. Fint juletre! Sånn er vårt også, en blanding av all mulig pynt vi har fått opp igjennom årene. Liker det best jeg! Ha en riktig god jul! :)

  SvarSlet
 2. Hej Jane.
  Tak og i lige måde.
  Fint med ikke stilrent julepynt. Dit har mere værdig, syntes jeg.

  SvarSlet
 3. Jeg holder så meget af den julepynt, der er hjemmelavet og især af børnene.

  Jeg har fortsat en guialande fra min yngste søn, der i dag er nitten. Den lavede han, da han gik i børnehave.

  God Jul til dig og dine, kære du ;-)

  SvarSlet
 4. Her i huset vil drengene gerne bestemme også selv om mor her forsøger at sortere lidt i hvad der skal på i år, så lykkes det ikke helt, men det er lidt af charmen ved et juletræ

  SvarSlet
 5. Tak skal du have også en glædelig jul til dig ;-)

  SvarSlet