onsdag, december 02, 2009

Bagefter...

Vi er allerede bagud af dansen med hensyn til kalenderlyset. Det tager jo lige et stykke tid inden det er brændt ned til 1. Vi kunne såmænd godt ha´ begyndt at tænde lyset allerede sidst i november, men nu får det lov til at brænde det meste af dagen i dag, mon så ikke det hjælper på det.


Anderledes håber jeg det kommer til at se ud med mit kalendertørklæde. Det ser nemlig ud til jeg må springe over nogen mønstre. Jeg har nemlig regnet ud, at hvis alle mønstre måler det samme som det første, så blir mit tørklæde 2,88 m og det er nok lige i det længste for en pygmæ på kun godt 1,50 m :-)))
Jeg har regnet ud at hvis jeg springer over hver 3. dag så blir det ca 1 meter kortere og det er nok en lidt mere realistisk længde til mig, men på den anden side er det også en skam at springe over nogen af mønstrene. Hmm jeg må i tænkeboks!OG TIL MIG SELV: "forøvrigt fru Nielsen, så er det fra nu af forbudt at starte på nyt strik før der er færdiggjort 2 strikketøjer, at du bare ved det"!

8 kommentarer:

 1. Mønstrene plejer ikke at være lige lange, korte mellem lange.
  Jeg har bestemt mig for at strikke 2 tørklæder.
  1 tørklæde, består af mønstre fra de lige dage og nr. 2 består af mønstret fra de ulige dage.

  SvarSlet
 2. Smart idé Merete, men jeg har allerede strikket mønster nr 2 og jeg nægter at trævle op igen for det drillede helt vildt :-)
  Ellers kan jeg jo bare stoppe når jeg synes det er langt nok, eller stoppe efter den 12. og starte på et nyt den 13. mulighederne er mange:-)

  SvarSlet
 3. Det er da hårde betingelser du stiller op for digselv med at skulle gøre noget færdigt før du starter på nyt... Det holder ikke her på matriklen...ihvertfald ret længe...nu må vi se hvordan din rygrad er...
  Kalenderhalsduken springer jeg over...

  SvarSlet
 4. Det ser spennende ut med det kalenderskjerfet med nytt mønster hver dag! Jeg må strikke julegaver så jeg får følge med på ditt i steden. Synes du godt kan hoppe over litt! Ha en fin dag! :)

  SvarSlet
 5. Jeg måtte stoppe tidligere sidste år. Heldigvis for det- men jeg havde strikket 2,20 m til en pige på 1,80 m. Jeg aner iøvrigt ikke om hun kunne bruge det- hun sagde bare tak for julegaverne- ingen kommentar og det har hun også gjort med en stak babytøj, jeg fik lavet incl et prinsesvøb de ønskede sig til barnedåben, men det blev aldrig brugt, så jeg er færdig med at bruge min tid på dem.

  SvarSlet
 6. Jeg synes, at det er en fantastisk idé med det kalendertørklæde. Jeg er heller ikke så høj, men som Merete skriver kunne tørklædet deles i to?

  Spændende bliver det i alle tilfælde, at at se resultetet om 21 dage (smil...) ;-)

  SvarSlet
 7. Jamen - man SKAL da have mere end et strikketøj i sving ad gangen. Helst med forskellige størrelse pinde så man kan undgå strikkekrampe. Bare det at strikke sokker til barnebarnet og mig selv på samme tid er godt - og sjalet og trøjen.
  Og planerne ;-)

  SvarSlet
 8. Du kan sagtens lave det lidt kortere, der er nogle mønstre, som jeg syntes er lidt kedelige at strikke så det giver sig selv :-))

  SvarSlet