onsdag, september 05, 2007

Nye sko


Jeg er helt vild med de her, men herregud hvis jeg fik dem på foden er det da stensikkert at jeg ville falde over mine egne ben eller vrikke om og brække både arme og ben.
Billede lånt hos Asos.com

9 kommentarer:

 1. hi-hi..Jane..
  Det gad jeg godt se!!!
  Men smukke er de, jeg er enig med dig, men jeg ville falde som dig, og der er langt ned, for jeg er ca. 178 høj, og med dem der på foden - ja det er helt uhyggeligt at tænke på;-))

  SvarSlet
 2. Hej Tina
  Hi hi jeg har knapt så langt, er nemlig kun 156 høj, men for f..... et syn det ville være at se mig på stylter.

  SvarSlet
 3. Gosh :-)
  De ER rigtig flotte, men godt nok også høje!! Pyhaa..Send fluks et billede hvis du gør alvor ;-)

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Bare rolig, jeg gør IKKE alvor af det. Tror det ville se komisk ud hvis jeg kommer stavrende i dem, men altså jeg synes de er flotte.

  SvarSlet
 5. Næh, enaj, hvis du er uvant med at bruge stylter, så kan du vist hurtigt miste nogle af dine 156 cm ved at iføre dig de blå højder :-) I øvrigt vil foto ikke være nok, der skal video til...

  SvarSlet
 6. hej Anjoe
  Sender straks et videoklip hvis jeg vover mig ud i det;-)

  SvarSlet
 7. Man tager da et par prøveskridt hjemme i stuen! Langsomt og husk nu at vrikke med r.... og tage små skridt så går det bare derudaf.
  He he - du kan jo også tage en rolator ved hånden ;-)
  undskyldundskyldundskyld - du kender mig jo ikke men det er bare sådan nogen bemærkninger jeg ikke kan holde for mig selv.Men prøveskridtene hjemme er ikke for at lave sjov med dig.

  Gitte fra Randers

  SvarSlet
 8. Hej Gitte
  Du skal da ikke undskylde dit gode humør og humoren, det er bare skønt og jeg kan godt ta noget sjov. Jo mere jo bedre;-)

  SvarSlet
 9. De var snygga! Du behöver inte gå i dem, du kan bara sitta på en barstol och dingla lite med fötterna eller hema i soffan:)

  SvarSlet