onsdag, september 26, 2007

En lyserød tingest.......


.....har set dagens lys. Jeg mangler dog stadig at få købt nogen knapper der til. Jeg er slet slet ikke tilfreds med den. Den er rent ud sagt noget værre makværk. Hvorfor ¤#%&¤% blir det noget lort når man skal lave noget til andre?
Garnet er tykt, meget tykt, men lækkert og blødt så det er der skam ikke noget i vejen med, men det blir altså grimt som bare pokker når man tar ind til ærmegab. Der er blevet nogen enormt store (synes jeg) huller og det ser altså ikke pænt ud. Der er brugt 150 g Soon til str 1 år og opskriften er fra Ingelise nr 6, 2003
I dag har jeg for første gang prøvet at trævle op fra den forkerte ende! Og det vil jeg bare lige fortælle, er ikke nemt. Det er bølgerne på mit stribede halstørklæde. Jeg blev færdig med det i går aftes, men kunne med det samme se at bølgerne som jeg havde lavet i starten overhovedet ikke var magen til dem i slutningen. Jeg har altså fulgt opskriften slavisk, men kunne se at på alle de billeder på div. blogs at andres bølger er ens i begge ender. Hvad har jeg gjort galt, eller har jeg bare ikke været opmærksom nok eller what? Nå, men jeg trævlede altså op fra den ende hvor jeg var startet og har her i formiddags strikket bølgerne ens. Jeg kan altså slet ikke ha sådan noget uenshed. (Det er lidt ligesom mine sokker i selvstribende garn, de skal osse være ens, ellers blir jeg arrgg) Lige nu ligger det i vaskemaskinen og når det er tørt og forhåbentligt "udrullet"(det er totalt rullet sammen og ligner til forveksling en slange) så kommer der billede på bloggen.
Posted by Picasa

7 kommentarer:

 1. Tillykke med det nye look på hjemmesiden, der ser rigtig godt ud. Træls med den lyserøde... Mht. bølgekanten, er min altså ikke ens i begge ender, men det synes jeg ikke gør noget.

  SvarSlet
 2. Foretrækker også klart symmetrien, ellers bliver jeg "skæv" i betrækket. *g*
  Sød trøje, men har desværre aldrig selv været så begejstret for tykt strik til små poder...
  Har selv for nyligt trævlet op "bagfra" i noget hæklet, det var en...oplevelse. *g*

  SvarSlet
 3. Det lyder som en væmmelig strikkeforbandelse... jeg håber, det går over hurtigt!

  Kh Karen S

  SvarSlet
 4. "mine" striber er strikke først og så enderne bagefter. Men jeg er heller ikke god til noget der er usymetrisk.

  Fine farver på babytrøjen.

  SvarSlet
 5. Hmmm, det høres som du er veldig kritisk mot deg selv, håper det ser litt lysere ut i morgen, nå ser jeg jo ikke så godt for jeg har bare et bilde men jeg synes ikke den ser så veldig ille ut da...*trøsteklem*

  SvarSlet
 6. Så koselig sog søt jakke du har strikket. Takk for melding på bloggen min.
  Hislen Heidi/kattemor, Norge

  SvarSlet
 7. Jeg siger dig Jane: jeg føler med dig :-). Har det modsatte problem - det er ting til mig selv, der ender som makværk. Totalt øv - det er altså sjovere at strikke end at trævle op. Og da især hvis man starter i den gale ende...:-)
  Ellers et fint nyt look, din side har fået.
  KH Gitte B

  SvarSlet