fredag, september 21, 2007

Halsstriber

Liselottes flotte halsstriber kan jeg ikke undvære, så jeg er startet på et til mig selv. Dog ikke i bomuldsgarn, men i strømpegarn. Som i sikkert ved så elsker jeg jo strømpegarn, så det kan ikke være anderledes. Har forresten vundet strømpegarn som en trøstepræmie i en konkurrence hos Irene i dag. Og mig der aldrig plejer at være heldig i konkurrencer.Det nye Ingelise er lige kommet ind af døren i et nyt og flot layout og med sværhedsgrader ved de forskellige opskrifter. Der er nu ikke noget særligt i bladet denne gang, men en ting var der dog alligevel. nemlig dette flotte tæppe i domino. Ja jeg har nu ikke tålmodighed til det og det vil da også koste en mindre formue at investere i garn dertil, men hold da op hvor jeg synes det er flot.

Husets unge mand kom hjem over middag fra overlevelsesturen og alle havde overlevet, men han synes godt nok pigerne var nogen slapsvanse. det havde taget dem (altså pigerne) en time mere at gå hjem og drengene måtte pænt vente ved skolen, for de havde først fri når alle var nået hjem. Som ekstraudstyr havde han diverse vabler med hjem, men ellers var turen gået fint.

10 kommentarer:

 1. Det ser smart ud dit tørklæde. Er også ret begejstret for strømpegarn. Har strikket sjal + trøje idet, og det er så dejligt blødt.
  God weekend !

  SvarSlet
 2. kunne det der tæppe ikke strikkes i rester af strømpegarn??
  hvor er det dog flot
  jeg vil da straks reservere det blad på mit bibliotek (arbejdsplads)

  SvarSlet
 3. Jeps halsstriber er en flot lille sag...
  Ingelisebladet har jeg faktisk overvejet at opsige - synes ikke der er noget jeg rigtig kan bruge længere - men tæppet er et stort arbejde, men alternativer i garn kan da sagtens bruges - eller bare rester...
  Dominostrik er sjovt...
  kh
  Annette

  SvarSlet
 4. Så mye fint du lager.
  Koselig å titte innom din verden.
  :o)

  SvarSlet
 5. Du har blitt tagget. Se i bloggen min ;-)

  SvarSlet
 6. Ser intressant ut. Smart att använda strumpgarn, det går ju att göra så mycket mer i det än bara strumpor.

  SvarSlet
 7. Hej Jane. Du er blevet tagget på min side, håber du har lyst til at være med på en lille leg. Hvis ikke - er det helt ok.

  SvarSlet
 8. Ups det havde jeg ikke set....

  SvarSlet
 9. Gleder meg til å se skjerfet ditt ferdig:-) God helg til deg!

  SvarSlet