søndag, september 30, 2007

Morgenhår

Jeg ved ikke lige, hvad der skete her til morgen, men jeg sov altså helt til kl 8.30! Det er længe, alt for længe til mig. Jeg er A-menneske og sover normalt aldrig længere end til kl 6.30 i weekenden. Det mest mærkelige er at jeg overhovedet ikke har hørt børnene stå op. Jeg plejer ellers at nyde mine morgener, helt alene i fred og ro. Nå, men altså familien har da fået mig at se med morgenhår i dag.
Resten af dagen har altså været underlig, det er ligesom om der mangler noget og jeg har ikke kunne hive mig op til at lave noget som helst og jeg har følt mig uendelig træt hele dagen. Mærkeligt i betragtning af de ekstra timer i morges.
Det eneste strik jeg har lavet, er en masse strikkeprøver på et mønster jeg vil forsøge at lave til et par sokker. Jeg har et billede oppe i hovedet af hvordan det skal se ud, men jeg synes det har været svært at få det ned på papir og på pindene. Da det endelig lykkedes mig at få det nogenlunde som "billedet" så ud, så synes jeg pludselig at jeg havde set det mønster før. Så nu har jeg brugt LANG tid på nettet og kigget på sokkeopskrifter. Er I klar over hvor mange der er af dem? Der er dælme mange og jeg har jo nok ikke set ret mange af dem, selv om jeg synes jeg har set i hundredvis. Af dem jeg har set, er der ingen magen til mit mønster, men jeg vil jo nødig tage æren for en opskrift og det så viser sig at den allerede findes i forvejen. Bortset fra det så er der nu mange opskrifter der ligner hinanden en del. Måske skal jeg bare ta chancen, købe garn og sætte igang.

9 kommentarer:

 1. Sæt i gang med de der strømper, det skal nok gå :-) inspiration hedder det, hvis du engang alligevel finder nogen der ligner.

  SvarSlet
 2. Der er da kun ét at gøre: Kom igang. Du kan jo altid vise frem og lade andre dømme omde synes det er set før ... og er det - så pyt, hvis bare du kan li mønstret ;-)
  Mange hilsner fra
  Hanne

  SvarSlet
 3. At gå i gang :-)
  Synes det lyder spændende. Og skulle det endelig findes derude - tja, såh..Som Anne siger: inspiration. Det er trodsalt temmelig svært at finde på noget, som overhovedet aldrig er set før - for du har ret: der findes jo mega-mange opskrifter 'out there'
  KH Gitte B

  SvarSlet
 4. Det ville da være fedt endelig at se et par DANSKE nydesignede strømper. :o)

  Ang. din søvn, så har jeg (der dog er B-menneske) dage, hvor jeg efter aflevering af børn kan gå lige hjem i seng og sove 3 timer mere...jeg fortæller altid mig selv, at kroppen vel har haft brug for det, enten for at undgå stress, sygdom eller lignende.

  Har du fået din gevinst fra Irene?

  SvarSlet
 5. Hej Bettina
  Nej jeg har ikke set skyggen af min gevinst endnu og når du spør´ kan jeg næsten regne ud at du heller ikke har.
  Jeg håber endnu, ellers er det da rigtig øv.

  SvarSlet
 6. Hej Jane

  Jeg har givet dig en nominering - se mere på min blog.

  Den har du fået, fordi jeg herinde har oplevet dig, overfor andre, som et positivt og givende menneske.

  Hilsen Githa

  SvarSlet
 7. Morgenhår er kanskje ikke så ille som det høres ut..hehe..!!
  Men skjønner at du følte deg uopplagt resten av dagen,det er en av bivirkningene av for mye søvn =(
  Ha en trivelig uke (",)

  SvarSlet
 8. I have tagged you

  Rules:

  Link to the person who tagged you

  Tell seven truth about your self

  Tag seven person in the end of the post

  Leave a message in their blog telling them they have been tagged

  mvh Dea

  SvarSlet
 9. Hej Dea
  Jeg har svaret på "De syv" se under den 24.september ;-)

  SvarSlet