torsdag, september 27, 2007

Søren


Søren Gericke, kokken over dem alle. Så I ham i tv i går? Jeg gjorde, og det gør jeg så vidt muligt hver gang han er på tv. Mange finder ham irriterende når han speedsnakker, men jeg må indrømme at jeg beundrer ham enormt. Han er fabelagtig dygtig og hans kærlighed til råvarerne og madlavningen er stor. Jeg elsker hans ligefremhed og evne til at sige tingene som de er. Han lægger ikke skjul på hans holdninger til samfundet. Han er kokkenes svar på sangeren John Mogensen, der osse turde sige at der er noget galt i Danmark.
Det gælder om at holde tungen lige i munden, hvis man vil følge med i Sørens kogekunst. Han er uforudsigelig og totalt genial. Gastronomen over alle gastronomer. Behøver jeg sige mere. Søren jeg er vild med dig!

6 kommentarer:

 1. Aii... Det gik jeg glip af :-(
  Jeg sidder ellers også, normalt, klistret til skærmen, for jeg skal ha det hele med!! Han er SKØN, og så er han hudløs ærlig..
  Jeg så i stedet vores allesammens Ole Henriksen,- Han er nu også så skøn :-)

  SvarSlet
 2. du kan tro jeg så det - som han kunne kæle for de æbler... jeg gad godt at ha været prøvesmager...

  SvarSlet
 3. Jeg så lidt af udsendelsen - Jeg synes også at han er total irriterende, men enorm dygtig;-)

  SvarSlet
 4. Vi ( Eddie og jeg) fandt programmet så livgivende, så sjovt, så alvorligt, så... ja jeg kunne blive ved. Vi grinte meget. Flere af den slags programmer..

  SvarSlet
 5. Jeg synes at det "hjælper" at vide, at han er manisk. Kan bedre acceptere hans væremåde, så at sige. Og varmen, han udstråler, er jo dejlig.

  SvarSlet
 6. Arrrhhh han er ikke lige min kop te... men uden diskussion en mester på sit felt...

  SvarSlet