torsdag, september 13, 2007

Norsk fremgang (og lidt tilbage)


Jeg synes I lige skal se hvor langt jeg er kommet med min norske trøje. Jeg har været et par cm længere, men opdagede at jeg havde lavet en fejl i mønsteret, så der var ikke andet at gøre end trævle lidt op igen. Heldigvis opdagede jeg det hurtigt.

I går var Jonas til kontrol på børneambulatoriet og det gik rigtig godt. Vi skal til at trappe ud af hans astmamedicin, så i de næste 2 uger skal han kun ha en forebyggende dosis om dagen istedet for to og om 2 uger skal vi så prøve helt at stoppe. Men selvfølgelig hvis han igen får symptomer skal vi gi´ ham airomir og spirocort som vi plejer at gøre. Jeg håber virkelig at han er vokset fra det nu.

13 kommentarer:

 1. Det bliver en rigtig smuk trøje! Heldigt at du fangede fejlen så hurtigt ;-)
  Held og lykke
  Kh Karen S

  SvarSlet
 2. Skøn sweater - og rigtig fin og anderledes farvesammensætning.
  Held og lykke med astma-medicin-aftrapningen, eller hvad det nu hedder :-)

  SvarSlet
 3. Jeg elsker norske trøjer! Jeggår selvog venter på at få en opskrift på en fra Nordkvinde der har strikket læssevis af dem :)
  Jeg glæder mig til at se din færdig.

  SvarSlet
 4. Nej, hvor er det flotte farver, godt sat sammen og anderledes end det vil plejer at se de norske i...

  SvarSlet
 5. Så fin genser du strikker da... Takk for hyggelig besøk i bloggen min, det er alltid trivelig når noen legger igjen hilsen der.

  SvarSlet
 6. Sikke flot strikketøj. Godt du opdagede fejlen så hurtigt. Det er dælme kedeligt at skulle trævle op, men det der med "at det ser man ikke" den dur bare ikke. Jeg har prøvet at overbevise mig selv om nogen gange, at det går nok, men det ender jo med at den dumme fejl springer en i øjnene hver gang man hiver strikketøjet frem.
  Håber jeres nedtrapning af medicin går godt.

  SvarSlet
 7. Hej, Super flot trøje. Vi har været igennem samme øvelse med vores datter. Vi stoppede efter en nedtrapning over ca. 2 måneder for en måned siden, og det er gået godt! Hun har endda været lidt forkølet - og klaret det uden at vi begyndte på medicinen igen. Det er en dejligt fornemmelse at slippe for det morgen og aften, også fordi vi nu tør tro på at hun er/vil vokse fra astmaen(Lise har fået medicin fra lige før hun fyldt 1 år og så til nu - 4½.

  SvarSlet
 8. nøjj hvor bliver den bare smuk Jane..
  Og man må da håbe din søn slipper for al besværet med astmaen... jeg har det selv - desværre. men kan i lange perioder klare mig med noget forbyggende, men en gang imellem, har jeg et par dage med anfald, og det er ganske forfærdeligt;-))
  Så jeg krydser fingere for ham;-))

  SvarSlet
 9. Vilket jobb med en sådan tröja, men huvva så snyggt! Gillar färgerna.

  Hoppas medicin-nertrappningen går bra.

  SvarSlet
 10. Sikke en flot trøje... den bliver han da glad for...
  Ja det er dejligt, når medicin kan trappes ned...

  SvarSlet
 11. Jane, hvor er det bare flot :-). Det ser enormt fint ud med farverne, dejligt anderledes.
  Krydser fingrer for at det går godtmed at trappe ud af Spirocort behandlingen!
  God weekend.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 12. Smuk trøje - dejlig farvesammensætning. Jeg håber knægten er vokset fra astmaen
  Hilsner fra
  Hanne V

  SvarSlet
 13. Hei. Flott genser du strikker. Det var jammen godt at du oppdaget feilen så fort. Det er alltid kjedelig å rekke opp

  SvarSlet