tirsdag, juli 24, 2007

Kender I det?

Jonas tissede ved siden af toilettet i morges og da jeg alligevel skulle til at tørre op kunne jeg jo ligeså godt gøre rent på hele badeværelset. Da jeg var ved at støvsuge gulvet inden det skulle vaskes, tænkte jeg at jeg ligesågodt kunne støvsuge i køkkenet og bryggerset, nu jeg var i gang. Som sagt så gjort, mens jeg støvsugede i bryggerset fik jeg den ide at jeg da osse kunne vaske alle mine skabe af inden jeg skulle til at vaske gulv, så det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg lagde osse vasketøj sammen og fik det sandelig osse lagt på plads og til sidst fik jeg da endelig langt om længe vasket gulvene i bad, køkken og bryggers. Og ved I hvad, det hele tog såmænd ikke så lang tid, så jeg fik lige den tanke at det at gå og tænke på alt det man skal ha lavet nok er det der varer længst og tænk man går og blir helt stresset over det istedet for bare at gå i gang. Nå men i morgen er det ikke sikkert jeg gider at lave noget særligt, men jeg gjorde jo ikke rent i stuen i dag så måske den skal ha en tur. I eftermiddags belønnede jeg så mig selv og resten af familien med en Tversted Guf-is. Ikke særlig godt for slankekuren, som forøvrigt går af h til, men det er altså ikke rigtig sommer før man har fået en guf-is!
På torsdag skal jeg prøve noget jeg aldrig har gjort før og jeg glæder mig meget, selvom jeg da nok vil indrømme at jeg allerede har sommerfugle i maven.
Jeg skal nemlig med flyveren fra Aalborg til København. Jeg var jo lidt misundelig over mandens tur til hovedstaden i foråret så han har forbarmet sig over mig og bestilt to flybilletter til os så vi skal afsted uden ungerne og det eneste vi skal er at nyde dagen og rundt og se lidt på København, bla Christiania som jeg glæder mig meget til. Vejrudsigen lyder godt nok ikke for god på torsdag så det er lidt ærgerligt, men vi håber meteorologerne har taget fejl, det gør de jo heldigvis indimellem.

15 kommentarer:

  1. Hej Jane
    tanken om det uoverkommelige er endnu større end at gøre noget ved det....
    Sikke en dejlig mand du har der, og ikke mindst at det bliver en tur for jer to alene...rigtig god tur ønsker jeg jer - håber så at det bliver klart vejr, så du rigtig kan se noget fra luften...
    KH
    annette

    SvarSlet
  2. Hej Annette
    Tak skal du ha. Jeg håber osse at kunne se noget fra luften, hvis jeg overhovedet tør kigge ud af vinduet. Jeg er godt nok lidt nervøs.
    kh Jane

    SvarSlet
  3. så heldig du er ikke at bo på Island, når nu du er så nervös for at flyve! god tur, nyd dagen! og jeg er endnu ikke kommet til at göre rent på badeværelset, for jeg skulle liiige rydde lidt op ovenpå först og så liiige et par gange i vaskehuset og så lige bare skure trapperne og så var det pludselig til til at lave aftensmad!
    kh.fra Island
    Frida

    SvarSlet
  4. Uhhh - du gør mig lækkersulten ved tanken om en Tversted vaffel Jeg HAR fået én - men én vaffel er ikke nok for en hel sommer,så jeg må derop igen ;-)
    God flyvetur til Staden
    Kh Hanne V

    SvarSlet
  5. Hej Jane.
    Jeg håber, ånden kommer over mig i dag, som den gjorde hos dig ;-)).
    Dryp dryp...Tversted Is, uhm, jeg bliver helt lækkersulten og kan jo ikke lige køre forbi ishuset oppe hos dig; men isen har jeg smagt.
    God tur til hovedstaden i morgen, krydser fingre for godt vejr (tørt vejr).
    Mange hilsner
    Anne-Mette

    SvarSlet
  6. Hej Jane
    rigtig god tur til hovedstaden. Læn dig tilbage i flystole og lad som om du kører bil. Straks efter lander du i Kastrup og har lige krydset Danmark på 20 min.
    Håber at I får en dejlig tur og at vejret vi lvære med jer.

    SvarSlet
  7. Sikke aktiv du er??
    Hvor bliver det dejligt med en lille smut tur til hovedstaden.. det glæder jeg mig til at hører om..
    Rigtig go tur til jer;-))

    SvarSlet
  8. Frida:
    Jeg ville ellers gerne bo på Island. I har den mest fantastiske natur.

    Hanne:
    En is er nemlig ikke nok, men jeg må hellere styre mig lidt, det sætter sig nemlig fast på mig, øv.

    Anne-Mette
    Ærgerligt at du ikke lige kan smutte herop, isen fra "den blå kiosk" er nemlig et besøg værd.

    Dorthe:
    Alle siger det er dejligt afslappende at flyve, så det vælger jeg at tro på og som du skriver så varer det jo ikke så længe.

    Tina:
    I går var jeg rimelig aktiv, men i dag tror jeg bare jeg skal lave så lidt som muligt;-)

    KH Jane

    SvarSlet
  9. Hei!
    Så flink du var som fikk gjort så mye i huset, uten å stresse.
    Tusen takk for komentaren på bloggen min!
    Hilsne Heidi/kattemor,Norge

    SvarSlet
  10. Hej Jane.
    Sikke en masse energi du lige fik brugt. Det er altid herligt at få rengøringen fra hånden.
    Rigtig god tur til København, glæder mig til at høre om turen.
    Hej fra Fru Brogaard.

    SvarSlet
  11. Hei.
    Masse koselig å se i bloggen din.
    God tur til København, jeg bodde der for noe år siden ...kjempekjekk by:)

    SvarSlet
  12. Hej Jane
    Kig lige forbi mig næste gang du får et "rengørings flip" her trænger... Det er da dejligt med en tur oppe i luften, håber det bliver klart vejr, for selvfølgelig kigger du ud af vinduet, det er så flot. Go' tur.
    Mvh Jette

    SvarSlet
  13. Puha jeg bliver helt træt af din energi .... men jeg tror nu du har ret i at det ofte er tankerne om det der skal gøres der trætter mere end reelt at gøre det.
    Håber du har en god tur til KBH og at vejret er med dig ... altså det GODE vejr.
    KH Siffe

    SvarSlet
  14. Steike meg for en effektiv dame =)
    Slankekuren kan vel vente til etter du har fått smakt litt på sommeren?? Ha en strålende dag så "snakkes" vi på dinhobby =)

    SvarSlet
  15. Så utrolig flott blogg du har. Og ikke minst så flink du er med håndarbeid.
    Her skal jeg nok lese videre

    SvarSlet