søndag, juli 29, 2007

På gammeldags maner.


Jeg ejer hverken garnvinde eller krydsnøgleapparat så der var ikke andet at gøre end at gå i gang på gammeldags måde, lidt besværligt, men det går an.

Så nu har jeg 350 g kauni effekt i 7 ngl a 50 g, lige klar til brug og nummererede så stribeeffekten blir rigtig.

9 kommentarer:

 1. Jeg er spændt på hvad du skal igang med at strikke,her strikkes strømper og jeg er nået en halv strømpe siden i går hi hi

  SvarSlet
 2. Hej Anne
  Planen er at jeg vil strikke en taske. Har slået masker op i aften, men det er et forsøg så gad vide hvad det ender med;-)
  Kh Jane

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive godt, glæder mig til at se den. Skal den, som jeg plejer at sige " strikkes for stor, og vaskes for varmt?"

  SvarSlet
 4. Jeps det er nemlig det den skal og lige nu sidder jeg og er i tvivl om den blir alt for kæmpe. har aldrig prøvet at filte før og aner ikke hvor meget mindre det blir efter vask, men jeg må bare prøve så det blir lidt spændende om det blir en lille eller en stor taske.
  Kh Jane

  SvarSlet
 5. Flot arbejde og flotte farver - Kan så absolut anbefale, ikke nødvendigvis et krydsnøgleapparat, men en garnvinde er svær at undvære. Har prøvet det, når der går koks i brugen af en stoleryg!
  Prøv dig lidt frem fra den blide side med filtningen, hvis den kun mangler lidt, kan du måske filte det sidste med varmt sæbevand og håndkraft.
  Hilsen Krista.

  SvarSlet
 6. enig med faster´s corner. Man kan altid filte mindre aldrig større. Rigtig god fornøjelse, det er så sjovt.

  SvarSlet
 7. Ja, jeg var jo så heldig at få et sæt i fødselsdagsgave?
  Måske du også skulle ønske dig et??
  Men det gå jo også uden - det har jeg da kunne leve med.. men det er nu lækre når det er rullet op;-))
  Knuser

  SvarSlet
 8. Jeg har skrevet det på min ønskeseddel, men er næsten 100% sikker på jeg ikke får det. INGEN absolut INGEN i min omgangskreds har en brik forstand på garn og jeg tror ikke de fatter at jeg overhovedet gider at strikke. det er temmelig trist at være den eneste i miles omkreds med den interesse. ØV

  SvarSlet
 9. Du er ikke alene om ikke at eje nogle af delene Jane.
  Jeg gør heller ikke :-(
  For mange år siden havde jeg begge dele, men holdt pause i strikningen, så jeg forærede det væk. Hvor dum har man lov at være, er sætningen jeg har sagt mange gange til mig selv siden da.

  Nå, men måske det er det man skal investere i næste gang i stedet for garn.
  Naaahhh tror jeg ikke, for det kan jo lade sig gøre uden ;-))
  Dog sidder jeg med det om knæene og godt tilbagelænet mens det vindes op.

  SvarSlet