mandag, oktober 19, 2009

Det er tid for refleksbrikker


Weekenden er slut og børnene er sendt afsted i skole igen efter ferien. I morges var der helt mørkt da de skulle afsted, så de fik ekstra formaninger om at passe godt på når de skulle over vejen. De er heldigvis udstyret med reflekser fra Trygfonden, hvor man faktisk kan bestille ekstra reflekser helt gratis.

I dag er det store strygedag herhjemme, for i morgen skal vi til sølvbryllup og så skal tøjet jo være i orden, både til morgenhalløj og senere til den store fest om aftenen. Drengene har fået skjorter, ja selv den store som absolut ikke plejer at vil ha´ skjorte på, men moderen (mig) har venligst, men bestemt gjort opmærksom på, at til sølvbryllup har man altså pænt tøj på. Heldigvis har vi fundet en rigtig flot skjorte, som han kunne acceptere.

5 kommentarer:

 1. Skønne reflekser... de er sjove og jeg får helt selv lyst til have sådan et "uhyre" på min frakke.

  SvarSlet
 2. De reflekser er bare skønne. Der er mange som bruger dem også voksne.
  I må have en god fest i morgen.
  Merete

  SvarSlet
 3. Ja de små fiduser er vist ved at være nødvendige. Uha hvor er det pludselig mørkt om morgenen, og tidligt om aftenen. Synes slet ikke jeg er klar til den mørke vinter endnu, selv om det også er hyggeligt med sterinlys osv.

  SvarSlet
 4. Tak for tippet.
  Jeg havde helt glemt hvor sjove de var.
  Så nu har jeg bestilt nogle stykker, som jeg vil sende til mine nevøer i USA.
  Jeg er sikker på de vil bringe lykke derovre.

  SvarSlet
 5. Jeg håber at i var til en skøn fest - du var i al fald klædt smukt på. Sikke nogle skønne reflekser - dem vil jeg da lige tjekke op på :-)

  SvarSlet