mandag, juni 18, 2007

Sokker og en "Bette"


Så fik jeg endelig sokkerne strikket færdig. Den opmærksomme læser vil nok se at de snoninger jeg var begyndt på ikke er blevet til noget. Jeg blev hurtig træt af dem og trævlede skidtet op igen. Helt almindelige lige ud af landevejen sokker er nu en gang det jeg bedst kan li. Tror jeg har et eller andet med snoninger for alt jeg begynder at lave med den slags på, ja det får lov at ligge. Jeg mangler tålmodighed. Sokkerne er strikket i en rest Regia 4- trådet strømpegarn og hæl, tå og rib i Bumbo strømpegarn.


Der er osse kommet lidt nyt på pindene. Det er en Bette, hvor der som bekendt osse er en smule snoninger, så det blir spændende om jeg får den lavet færdig. Den blir i en version med flerfarvet strømpegarn (Austerman Step) og ensfarvet råhvid strømpegarn fra Ingelise

5 kommentarer:

 1. Den blev rigtig flot din Bob, Jane:-) Jeg skal lige love for at,at du får noget strikket, det er jo rigtig skønt:-)
  Bette får du selvføldelig også lavet, glæder mig til at se den færdig:-)

  SvarSlet
 2. Hej Jane..
  Mon ikke det lykkes dig med bette??
  Det er da kun en enkelt snoning ik??
  Go fornøjelse ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Mona
  ja mine strikkepinde de gløder lige for tiden. jeg elsker simpelthen at strikke og min liste over det jeg gerne vil lave er kæmpe lang.

  Hej Tina
  Jeg tror det lykkes, selv om der er 4 snoninger. Midt for og bag og under hver ærme. Jeg ved ikke hvad det er med snoninger og mig, men det er nok min tålmodighed der mangler.
  Kh Jane

  SvarSlet
 4. Hej Jane
  Det bliver sikkert en flot Bette, farverne er da i hvertfald helt okay. Og selvfølgelig bliver den færdig, trods snoninger, de er ikke så slemme. Jeg har selv strikket den i noget multifarvet bomuld, og ensfarvet bærestykke.Glæder mig til at se din version færdig.
  KH Lise

  SvarSlet
 5. Nice post & nice blog. I love both.

  SvarSlet