onsdag, august 04, 2010

Adamas

Takket være en webstrikker (Silje) fik jeg strikket mit Adamas shawl færdig lige inden vi tog til Sverige. Hun sendte mig lynhurtigt det manglende garn, så jeg kunne få strikket de sidste 5 pinde. Tusind tak Silje!

adamas 012

Jeg fik lokket Jonas til at være fotomodel på den betingelse at jeg ikke vil sladre til hans kammerater ;-)  Jamen det lader jeg så være med Jonas ;-))

adamas 015 

FAKTA

Opskrift: Adamas Shawl

Garn: 120 gram Supersoft, købt hos Marianne Svit da hun stadig havde netbutik.

Pindenr:

Mål på sjalet: 210 cm bred og 100 cm høj

Hot or not: Hot og i virkeligheden rigtigt cool, hvis I forstår hvad jeg mener. Helt seriøst så er sjalet det flotteste sjal jeg nogensinde har strikket. Jeg er vild med det og da jeg har hørt at orange bliver in i efteråret/vinteren så må jeg for en gang skyld være på forkant med moden ;-))

adamas 016

8 kommentarer:

 1. Du kan roligt sige til Jonas at vi ikke sladrer hihi. Det ser laekkert ud. Og det er en flot orange.Tror du vi kunne faa et naerbillede af moensteret?? Jeg vidste ikke at orange blev in i aar, men hernede er vi altid lidt bagud. (Men nu kan jeg jo komme dem i forkoebet hehe) Sikke en dejlig ferie I har vaeret paa. Skoenne Norge, der er bare saa flot, og saa har de jo en pragtfuld strikketradition.

  SvarSlet
 2. Hej lin
  Hvis du vil se nærbillede af mønsteret, så prøv at klikke på billedet så det bliver størrer, og hvis du ikke synes det er nok så kan du evt. skifte zoomniveau (nederst i højre hjørne, hvor der står 100%)
  Jeg læste på en eller anden modeside at orange bliver det nye sorte til efteråret, men jeg ved nu ikke om det er rigtigt. Tror ikke rigtig på at den sorte farve nogensinde forsvinder fra modebilledet. Jeg tager heldigvis ikke det med mode så højtideligt, jeg går i det jeg kan li´ ;-))

  SvarSlet
 3. Sikke en super model, det gør han fantastisk - og super smukt sjal!

  SvarSlet
 4. En rigtig flot model du der har fundet og sjalet er også bare flot.

  SvarSlet
 5. Det er da helt ualmindelig smukt, det sjal. Flot arbejde.
  Og så lige et spørgsmål: Hvordan laver du dine billeder med navn på og den der spejling nedenunder? Det ser bare flot ud.
  kh. Marlene

  SvarSlet
 6. :-) han var da utrolig sød den lille model du fandt der... Vi gør meget for at få vores strik afbildet , ikke? sjalet er bare super fint og orange er en hit farve , detkan jeg se rundt omkring på det tøj der er kommet i butikkerne...

  SvarSlet
 7. Hej Jane,
  Faldt over din hjemmeside/blog og er nu håbløst forelsket i Adamas shawl. Hvor er det bare superflot! Jeg har 200 g merinoull fra Nøstegarn, som jeg gerne ville transformere til det sjal;) Nu har jeg så oprettet profil på Ravenry for at skaffe opskriften...men synes det er svært st læse opskriften på engelsk. Har du fundet en dansk version et sted??
  Tak for inspirationen!
  Vh Andrea
  andreathygesen@hotmail.com

  SvarSlet