onsdag, august 25, 2010

Fy føj for et blæsevejr

Det stormer da bare ad h… til i dag. Jeg har lige været ude og gå i en times tid og det var godt nok ikke rart, men heldigvis er jeg noget gumpetung, så jeg blev da på landjorden ;-)

Nu kan jeg heldigvis bare slå rumpen i sofaen og strikke….

tiny heart 002

8 kommentarer:

 1. Ja, nå er høsten kommet de fleste steder her også:) Da er det godt å kunne sitte inne med litt håndarbeid. Ser ut som du lager noe flott - blir artig å se.

  SvarSlet
 2. Flot bluse du er ved at strikke. Dejligt at kunne sidde inde i sofaen mens blæsten syser omkring hushjørnerne. I har nok fået resterne af uvejret vi havde i går, for nu er det tørvejr og solen skinner næsten :o)

  SvarSlet
 3. Ja, det blæser også godt her i Norsjælland. Godt man skal ud og sejle idag. Sikke en skøn farve den lille trøje har.

  SvarSlet
 4. Her blæser det også en mindre orkan, jeg er slet ikke klar til efterår endnu :-(

  Fin bluse.

  SvarSlet
 5. Ja, den blæst må gerne stoppe, man bli'r jo helt rundforvirret ;O))

  SvarSlet
 6. Ja føj, hvor det blæser... Herude hos os ligger det hele hen ad jorden...
  Det har nu sine fordele at være lidt tung bagi; vi kan jo bedre bevare jordforbindelsen, og ingen kan beskylde os for at være flyvske... He he...

  Oooohhh, hvor er den bluse skøn... Sikken farve...

  SvarSlet
 7. Her i Østjylland blæser det også noget så frygteligt. Enkelte landmænd har været i marken, og fra disse marker er der en ordentlig omgang sandstorm. Man må sige at efteråret er kommet før tid!

  SvarSlet
 8. jeps... vi har også været ved at blæse væk... men det har været godt for det sidste korn der stadig står på marken... holder natten tørvejr, så høstes det sidste imorgen...

  SvarSlet