fredag, august 13, 2010

I skole igen

Det er ikke meget strik jeg kan fremvise lige for nu. Der er nemlig vigtigere ting på programmet.

Ungerne er begyndt i skole igen og det første forældremøde er allerede holdt. Heldigvis af en lærer, der holder af korte forældremøder, så jeg var hjemme igen allerede en time efter jeg var taget hjemmefra. Det er noget jeg kan li´.

Om kort tid er det mig, der skal starte i skole og uddanne mig til Sosu-hjælper, så der er også en del forberedelser til det, bla. indkøb af bøger og andre materialer og et par informationsmøder.

bøger

Familiemæssigt er der også noget at se til, da min mors galdestensoperation viste sig at være en hel del mere kompliceret end forventet og diagnosen langt alvorligere.

Og så var det at der måtte et trøstekøb til. I sidste øjeblik fik jeg bestilt 15 nøgler Geilsk tyk uld på tilbud til kun 10 kr pr. nøgle. Hvad det skal blive til ved jeg dog ikke endnu.

Garn

8 kommentarer:

 1. Åh ja, de forældremøder... Jeg er meget tilhænger af forældremøder og skole/hjem-samarbejdet, men flere forældremøder på kort tider trækker godt nok tænder ud... Det er som om der ikke er nok timer i døgnet lige efter skolestart, og det er den tid hvor jeg virkelig ønsker at Kent havde et 8-16 job... ;-) Så det lyder godt med korte møder... ;o)

  Dejligt garn, du har givet dig selv... Kan godt forstå du trænger til trøst i denne tid; den er nok hård at komme igennem... Jeg håber det bedste for din mor; det er så uretfærdigt at hun igen skal rammes af sygdom...

  Knus Britta

  SvarSlet
 2. Kender alt til hvordan man har det, når ens forældre ikke er helt raske. Men jeg håber det bliver bedre med din mor. Lyder godt at du skal til at igang med skolen.
  Så det er klart at der skal lidt nyt garn til at trøste. Sikke en dejlig farve du har valgt.
  Merete

  SvarSlet
 3. Lækkert garn - og farven er skøn...
  Håber at din mor kommer i bedring.
  kh
  Annette

  SvarSlet
 4. Nydelig garn du har fått til en god pris:)

  SvarSlet
 5. Sosu, der maa lige forklaring til for udenlandsdanskeren. Hvad er det?????
  Naa, saa du hoppede ogsaa paa geilsk-tilbuddet. Det gjorde jeg ogsaa. Det var soerme billigt hva?
  Krydser fingre for din mor, saa alt endelig falder paa plads.
  Og held og lykke med videreuddannelse.

  SvarSlet
 6. Hej Lin
  Sosu-hjælper betyder social- og sundhedshjælper :-)
  Man kan så videreuddanne sig til sosu-assistent som så betyder at man har direkte adgang til en masse videregående uddannelser indenfor social og sundhedsområdet f.eks sygeplejerske, jordemor, bioanalytiker, kostvejleder, ergoterapeut, fysioterapeut og socialrådgiver.

  SvarSlet
 7. Det er i grunnen godt å komme inn i rutiner med skole og studier igjen, selv om overgangen fra rolige feriedager kan være tøff.

  Håper det går bra med din mor.

  SvarSlet
 8. Spændende med ny skole start og uddannelse.Korte lærermøter er helt klart en favoritt-, men nogle forældre eeeeeelsker at trække tiden.'
  Gode vibes sendes til din mor

  SvarSlet