onsdag, december 12, 2007

Oppe igen


Helbredet er ved at være bedre nu så jeg er så småt i gang med forberedelserne til fødselsdagen. I går fik jeg handlet, og det var ikke småting der kom med hjem. Tror seriøst at dankortet var ved at brænde sammen. Det var så meningen at jeg skulle bage i dag, men jeg kunne ikke vente og tyvstartede i går aftes. Jeg bagte 48 stk af den slags som i ser på billedet. Billedet er altså ikke mine kager, men et billede jeg har taget af et billede i opskriftshæftet. I dag skal jeg bage boller og banankager. Egentlig var det osse meningen at jeg ville servere rugbrødslagkage, men der må jeg altså kapitulere. Jeg kan ikke lige overskue hvornår jeg skal få bagt bundene til det, hvis jeg osse skal nå at gøre ordentligt rent, så de må "nøjes" med lagkage lavet af købebunde.
Jeg får gæster både fredag og lørdag så jeg krydser fingre for at jeg når at blive helt tiptop rask og at ingen af de andre i huset blir syge.
Den første gave fra min fødselsdagsgruppe er ankommet og ligger og frister, men jeg har ikke åbnet. Nej nej ikke noget snyd her, men jeg har mærket på den og den er dejlig blød, såeh det blir spændende. Uhh hvor jeg glæder mig til på fredag.

10 kommentarer:

 1. http://sipusa.neuro.no/12. december 2007 kl. 12.26

  Ja, jøss, du har virkelig stått på her:-D

  Håper du får en kjempeflott bursdagsfeiring!!

  -sipusa

  SvarSlet
 2. Uhm, hvor ser det lækkert ud. Jeg kender godt det med at knokle rundt for at få hele hytten gjort præsentabel, men husk nu at passe på dig selv. Brug ikke alt krudtet på rengøring, men gem lidt så du kan nyde at blive fejret!

  SvarSlet
 3. Det lyder da rigtig som om du er ved at komme dig - med det aktivitetsniveau.
  Fødselsdagsgruppe - hvordan kommer man ind i sådan en?

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Jo jeg er ved at være helt frisk, men vil nok indrømme at aktivitetsniveauet har været noget højere end det normalt ville være, hvis jeg ikke var rask.
  For at være med i en fødselsdagsgruppe skal man være medlem af webstrik. Hvis ikke du er det så synes jeg du skal melde dig ind, det kan virkelig anbefales.
  Kh Jane

  SvarSlet
 5. Takk for hyggelig hilsen i bloggen min.
  Glad jeg tok en tur innom din..Her kommer jeg nok til å stikke innom flere ganger.
  Til lykke med dagen og feiringen av din store dag.
  Selv er jeg 44 år og det er helt greit!!

  SvarSlet
 6. hello..
  Godt du er ovenpå igen, for sikke en masse du har gang i...så man har fødselsdag imorgen...så vil jeg lige ønske dig Tillykke for tænk nu om jeg glemmer at kigge forbi imorgen.. men jeg håber du får tid til at nyde det lidt, og ikke knokler for meget på;-))
  Kæmpe knuser til dig søde

  SvarSlet
 7. Hej jane

  Tillykke med fødselsdagen i morgen..Har lige set i webstrik at du fylder år..Så du får en lille fødselsdags hilsen fra mig i dag.. det kunne jo ske at jeg glemte det imorgen..Husk nu at nyde dagen:-)

  SvarSlet
 8. Uj, hvor ser de skønne ud! Tillykke med dagen :-)

  Mariie
  http://paasinde.wordpress.com

  SvarSlet
 9. Så er det snart din fødselsdag - jeg har lige rejst mig fra mit sygeleje - nu kan det være nok - så må tingene bare gå i det tempo jeg kan klare. Hilsner og tillykke med imorgen fra Ærø

  SvarSlet
 10. Hej piger
  Tusind tak skal I ha´ allesammen.
  Jeg glæder mig rigtig meget og er helt klar til i morgen, så nu kan jeg bare slappe af og nyde det.
  Kh Jane

  SvarSlet