fredag, december 14, 2007

Hip Hip Hurra

Så blev det fruens fødselsdag og dagen er jo startet rigtig godt. Jeg har fået nogen af gaverne fra fødselsdagsgruppen, resten satser jeg på kommer i dag, eller i morgen. Eller måske mandag. Her i den travle juletid må man jo gi´ Post Danmark en chance, de har jo travlt.
Den første gave jeg pakkede op er fra Hanne i Fredensborg. Den indeholdt en masse lækre sager, lige efter min smag. Lækkert strømpegarn, som jeg jo er vild med, Cappuchino og chokolade nam nam. Flotte flotte maskemarkører og målebånd. Tusind tak for gaven Hanne.

Den næste jeg pakkede op er fra Merete og den indeholdt sørme osse strømpegarn. Endda noget af regia´s Kaffe Fassett strømpegarn og Regia Bamboo, som jeg aldrig har strikket i før, så det er jeg spændt på. Derudover var der Drops strømpepinde og chokolade og hjemmelavet (tror jeg) konfekt. Osse tusind tak til dig Merete.
I har begge to virkelig ramt min smag, og jeg er meget meget glad for gaverne.

Og så vil jeg osse gerne sige tak til alle der har skrevet mail til mig på min yahoo mail. Jeg har prøvet at svare jer, men yahoo har vist problemer lige nu for jeg får en fejlmeddelse hver gang jeg trykker på send, så jeg ved ikke om i har modtaget mit svar. Jeg prøver at sende igen senere.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med dagen, håber du får en god dag og rigtig mange gaver... godt begyndt er halv fuldendt... :)

  SvarSlet
 2. tusind gange til lykke, Jane! nyd dagen!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Tillykke med dagen, håber du får en hyggelig dag sammen med familie og venner.
  Mvh.
  Mariann

  SvarSlet
 4. Gratulerer så mye med dagen Jane!! Ønsker deg en fantastisk dag sammen med familien og venner (",) Du er virkelig en inspirasjon for resten av oss =) Stor klem fra Monica Therese

  SvarSlet
 5. Kære Jane,
  STORT tillykke på dagen. Håber den har været/bliver skøn. Husk at nyde den...selvom du har travlt. :-)

  Marlene

  SvarSlet
 6. Hej Jane.
  Et kæmpestort tillykke herfra med fødselsdagen - jeg håber, du nyder dagen og bliver fejret godt og grundigt.
  Sikke fine fødselsdagsgaver.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlet
 7. Hej Jane

  Mange gange tillykke med dagen,
  Håber du har fået alt det du ønskede.
  Takker for din mail. Jeg kan se jeg ramte plet og du har tænkt at lave, hvad jeg tænkte på, da jeg stod med lækkerierne i hånden og tænkte på dine ønsker ;-)

  Nyd nu resten af aftenen.

  Hilsen Githa

  SvarSlet