mandag, december 03, 2007

Cherry

Allerførst vil jeg gerne sige tak til alle de søde kommentarer angående min alder. I har virkelig opmuntret mig og selvfølgelig betyder alder da ikke noget. Og endnu mere tak til Githa der mindede mig på at jeg jo er med i en fødselsdagsgruppe, pinligt, men det havde jeg skisme da helt glemt, så nu er der endnu mere at glæde sig til. Og bare rolig, jeg har ikke glemt at sende gaver til min gruppe, men det er faktisk et halvt år siden den sidste havde fødselsdag og så har jeg ikke tænkt mere på det.

"Hold fast hvor er det grimt" var Jonas´ kommentar til mit Cherry halstørklæde. Selv vil jeg hellere sige "Hold fast, hvor var det kedeligt at strikke". Grimt synes jeg ikke det er og det ser da osse rimeligt smart ud når jeg får det på, hvis jeg selv skal sige det. Min udgave er strikket i noget rigtig billigt garn, Bumbo Uld hedder det. Uld er nu så meget sagt for det er faktisk 70% acryl og 30% uld, men blødt det er det, og så kan det vaskes i maskine, jubii, og det kradser ikke det mindste, så det er fint til mig.
Jeg havde regnet med at gå i gang med Plisse her i weekenden, men i stedet har jeg bagt småkager og haft gæster og et stk sygt barn med bræksyge, som vi kalder det her i området, så strik er det ikke rigtig blevet til.

6 kommentarer:

 1. Det ser da rigtig fint ud, og hvad angår garnkvaliteten, har jeg også erkendt at ren uld, det dur ikke til mig, det kradser ad h. til !

  SvarSlet
 2. Det er jo en fin fin cherry. Minder voldsomt om en halsfisk, som jeg har i produktion. Og helt enig: ret kedelig strik!
  Om din alder: glæd dig bare. Jeg rundede sidste år - og står endnu :-). Synes ikke det var slemt - det er sværere selv at følge med. Føler mig overhovedet ikke som en 40-årig (hvordan de så end føler det....) - nu er jeg 41 - og lykkelig over at det ikke er omvendt, altså 14 :-). Tænk alle de ting, man skulle tænke over/gennemleve/opleve igen. Så hellere roen og selvindsigten i denne ende.
  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. Det var en flott kirsebærfisk synes jeg. Menns meninger om det en har strikket skal man helst ikke høre for mye på, har jeg funnet ut...;-) Og takk for hilsen - vi er friske nå, alle sammen, bank i bordet!

  SvarSlet
 4. Det er da skønne farver du har valgt, og du skal jo bestemme hvad du kan holde ud at have på, det er ikke til at have noget der kradser på halsen, det bliver hurtig smidt af...

  SvarSlet
 5. Jeg kan nu godt lide Cherry´en fordi den er så anderledes og blandt min daters gymnasie kammerater er den blevet trendy.....

  SvarSlet
 6. Så flott dette var, mye annet fint hos deg også. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min. Med hilsen fra asterix.

  SvarSlet