mandag, december 17, 2007

Lidt sokkesnak

Svigermor er hjemme igen. det viste sig at være en virus. En helt almindelig virus med opkast og tynd mave:-( og som indtil videre også har ramt svigerfar og Andreas. Heldigvis blev Andreas først syg her til aften, så vi nåede at få købt julegaverne. Jeg mangler kun den til manden og han mangler den til mig, så skulle det ske at vi også får en omgang og ikke får købt gaver til hinanden, så overlever vi nok det. Det var værre hvis det var ungernes gaver det gik ud over.



I dag har jeg heller ikke fået strikket noget. Gad vide om jeg nogensinde kommer til at strikke igen?? Er der ikke det ene til hindre så er det noget andet, men jeg kan da vise jer et par sokker som egentlig har været færdige i et stykke tid, jeg har bare ikke lige fået hæftet de par tråde der var. Egentlig underligt, for havde der været en masse tråde at hæfte, så var det sikkert blevet gjort med det samme. Men nu er det gjort. Sokkerne er strikket i Aldi strømpegarn og mønsteret er Fawkes og jeg er atter blevet bekræftet i at jeg synes at selvstribende garn passer bedst til almindelige standard sokker, det her garn er ihvertfald for farvestrålende til mønstersokker. Havde det så bare været holdt i lidt enklere farver, men det er jo smag og behag.
Nå, men kaffekoppen er tom nu og jeg må hellere lulle i seng og så håbe på at natten den blir nogenlunde rolig.

2 kommentarer:

  1. Flotte sokker! Håper du får tilbake strikkelysten=)

    SvarSlet
  2. Åh - mon ikke strikkeriet kommer retur, når du har mere ro :-). Sådan en 'last' lader sig ikke bare mane i jorden, jo. Og der er jo stadig kun 24 timer i døgnet - så vi kan bare ikke det hele. Uanset hvor gerne vi vil....
    Fine strømper, forresten :-)
    KH Gitte B

    SvarSlet