lørdag, februar 21, 2015

Feriesysler

Jeg har holdt ferie hele ugen, så der er blevet hygget og slappet af til den store guldmedalje. Jeg har - selvfølgelig - strikket og der blev også tid til at bage ungernes yndlingskage, nemlig Catarinas chokoladekage. Der er også kommet styr på en hel masse omkring Andreas´  konfirmation. Indbydelserne er lavet og bordkort og menukort er under produktion :-D
Så længe indbydelserne ikke er sendt ud vil jeg ikke vise billeder af dem, da jeg ved nogen i familien læser med her, men billeder kommer senere :-D

Til gengæld må I gerne se billederne af de sokker jeg har strikket.

2 par til hr. gemalen, de spraglede er strikket i Opal og de stribede er Bumbo + diverse rester i blå Arwetta.

 Det er også blevet til et enkelt par til kassen til de hjemløse/krisecentre. Strikket i forskellige rester af strømpegarn som jeg har forsøgt at sætte sammen så farverne matcher hinanden.


Resten af dagen og i morgen er min strikketid helliget Topstykket :-)

3 kommentarer:

 1. Hej Jane. Det lyder som en rigtig hyggelig ferie :-) Hvornår skal din søn konfirmeres? Det er altid en stor og festlig dag, som sætter minder både hos konfirmanden - og hans forældre :-)
  God aften. Venlig hilsen Jette

  SvarSlet
 2. Hej Jette, han skal konfirmeres St. Bededag (1. Maj)
  Han glæder sig meget til at blive fejret og ha´ en dag der er hans ;-) Jeg husker tydeligt da den store blev konfirmeret......da festen var slut og vi var på vej hjem sagde han at det var det havde været den bedste dag i hans liv.....håber Andreas også vil synes det. Han har det lidt svært i hverdagen (har Tourette) så han har brug for gode succesoplevelser :-)

  SvarSlet
 3. Flotte sokker.
  Det bliver en stor dag. Godt du kan holde det hemmeligt indtil alt er paa plads.Det tror jeg jeg ville have svaert ved. Mine piger vil desvaerre ikke konfirmeres.

  SvarSlet