torsdag, februar 05, 2015

Nyt garn

For nogen dage siden fik jeg nyt garn ind ad døren. Super lækkert Luksusgarn fra Rasmilla, som skal forvandles til et Topstykke til min genbo. 
Når jeg har været på job i aften, har jeg 5 fridage og der forventer jeg at jeg får tid og ro til at gå i gang med projektet. Tid er ellers en mangelvare lige for tiden, men man må ikke klage over at ha´ kunder så det vil jeg lade være med :-D blot konstatere at Januar ER den helt store kostomlægnings-måned.
Vi har også en konfirmation i nær fremtid, så også på det område er vi i fuld gang med forberedelser. Sidste gang vi holdt konfirmation var det på hotel og de klarede jo stort set alt, men denne gang skal det holdes i et forsamlingshus og vi skal selv stå for borddækning/pynt og selv finde serveringspersonale - tak for gode kollegaer og deres døtre der er trådt til :-)Jeg længes forfærdeligt efter forår og det at kunne komme ud og løbe igen. Det er ikke helt det samme at løbe på løbebånd, jeg føler ihvertfald ikke at jeg får tømt mit hoved på samme måde som ved udendørs løb, men jeg satser da stærkt på at om en måneds tid så hedder det UD at løbe igen.4 kommentarer:

 1. Dejligt garn og flot farve, jeg kan godt forstå du gerne vil igang

  SvarSlet
 2. Hvilken smuk farve....garnet er rigtig lækkert....

  SvarSlet
 3. Nydelig farge og deilig garn. Det blir nok et flott Topstykke!

  Mye bedre å løpe ute ja, vi får håpe våren og varmen kommer snart. :)

  SvarSlet