søndag, marts 08, 2015

Til Mødrehjælpen

Som jeg tidligere har skrevet har K.S stoppet projekt Mødrehjælpen, men et par ildsjæle har i stedet fået et nyt projekt op at køre til Mødrehjælpen i Aalborg, så når trangen til babystrik kommer over mig strikker jeg dertil :-)

Det er sørme da et stykke tid siden jeg har skrevet herinde, men det er altså ikke fordi jeg ikke strikker, men jeg har en hel masse forskellige ting i gang.......både store projekter og små projekter og så varer det jo lidt inden der er noget færdigt, når jeg nu skifter lidt mellem hvad jeg strikker på.

Indimellem strikkerierne passer jeg også mit arbejde i Sæby og har klienter til kostvejledning og så er der jo også lige det med min helt store passion.......min løbetræning......og jeg kan ligeså godt sige at den bliver prioriteret rigtigt højt. Jeg har tilmeldt mig ½ marathon distancen til årets Soldal Løb den 11. april så der skal hænges i med træningen nu :-)

Tilbage til strik til Mødrehjælpen......

Det er blevet til en lille djævlehue med hulsnoninger                                                                               designet af Lene Holme Samsøe. Opskriften findes i Babystrik på pinde 3

Sokkerne er strikket efter en opskrift der på et tidspunkt var på Opals hjemmeside

Hue og sokker er strikket i Alpine Superwash Uni fra Ilse Wolle

6 kommentarer:

 1. At strikke småt er godt. Det er bare alletiders, at have lidt småt imellem alt det store der er igang

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Merete :-) Og jeg kommer hurtigt til at kede mig, hvis jeg strikker på det samme strikketøj, så derfor må der en pæn blanding til af stort og småt :-D

   Slet
 2. Det er fine ting du strikker.
  En lille charmetrold (og hendes mor) bliver rigtig glad for det sæt.
  Er det til gruppen "De flittige feer" ??

  SvarSlet
 3. Takk for veldig koselig hilsen i bloggen min. Det var første gang jeg ikke skrev et rent innlegg om strikking, men tillot meg å være personlig, så jeg var veldig spent på hvordan leserne mine ville reagere.
  Så flott å kunne strikke babytøy til noen som virkelig trenger det. Det er arbeid som vamer mange ganger.
  Stor klem fra Guri

  SvarSlet