fredag, februar 13, 2015

Priviligeret.....

......det synes jeg at jeg er!

Tænk at ha´ et liv og en dagligdag, hvor jeg kan gøre alle de ting jeg elsker allermest......jeg strikker, bager og løber af hjertens lyst.

Jeg har et arbejde som jeg er meget glad for, trods evindelige besparelser og forringelser i ældreplejen, så elsker jeg at komme ud til mine borgere......uanset hvor svært nogen af dem end har det, så er de faktisk altid glade og tilfredse og jeg skal love for man får mange visdomsord med på sin vej. Selvfølgelig er der indimellem nogen kameler der skal sluges, men de gode oplevelser opvejer snildt kamelerne :-D

Jeg har familie, venner og kolleger der bakker mig op hele tiden og dem skylder jeg godt nok en stor tak .....hver eneste gang jeg er lidt nede......for det er jeg indimellem.....så formår de at hive mig op igen og motivere mig til at fortsætte......det er da et privilegium som ikke er alle forundt.

I dag startede jeg dagen i motionscenteret, hvor der blev intervaltrænet, derefter hjem i bad, ha´ lidt at spise og så gav jeg mig til at bage brød.Nu vil jeg ha´ en kop kaffe og en skive nybagt brød og derefter vil jeg strikke lidt. I eftermiddag skal jeg så på job .......så jow.....i dag føler jeg mig vildt priviligeret :-)

4 kommentarer:

 1. Man kan ikke sige andet, at du har fundet den rette hylde at være på. Det er bare så fedt, når man trives med det som man laver.

  SvarSlet
 2. Det lyder som om du hviler dejligt i dig selv :-), er landet på rette hylde og glad for hverdagen og de små ting i livet. Det er guld værd.
  God weekend :-)

  SvarSlet
 3. Det er en god følelse, og et godt sted å være i livet.

  Kos deg med baking og strikking, og ha en flott helg!

  SvarSlet
 4. Elsker din posetive tankegang. Bliv ved med det ;-)

  SvarSlet