tirsdag, april 27, 2010

Sundt/usundt

Efter arbejde var jeg en tur i Super Brugsen og selvfølgelig endte det med et impulskøb…..jordbær 2 kg for 45 kroner. Godt nok er de udenlandske, men det kunne jeg altså ikke stå for, så vi har sørme fået dessert i aften…..meget usædvanligt på en tirsdag, men godt det var det. Selvom vi er fem og vi sagtens kan konsumere en del, så var 2 kg jordbær lige i overkanten til os, så resten røg i fryseren til senere brug, enten grød eller marmelade.

Det var så det sunde…..

 jordbær kage 003

Her kommer det usunde ;-)

På jobbet fandt jeg en opskrift i en beboers blad og i middagsstunden blev den kradset ned på et stykke papir, så den skulle jeg straks prøve at bage da jeg kom hjem. Lige nu står den og dufter dejligt ude i køkkenet og mon ikke vi skal ha´ et lille stykke kage til kaffen i aften. Helt usund er den vel heller ikke, der er nemlig ananas i kagen og så snakker vi ikke om de dersens hakkede p-tærter der også er i. Forøvrigt vil jeg lige sige, at p-tærter slet ikke er nemme at hakke. De hænger uhjælpeligt fast i kniven, så det tog sin tid at få dem hakket ;-)

jordbær kage 004

5 kommentarer:

 1. Det er svært at vente på sommer, har selv lige købt jordbær mmmmmmm.
  Hvad med kagen? kom den til at smage godt? Lyder spændende med p-tærter :o)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Jeg sidder lige og nyder et stykke af kagen nu og den kan sagtens spises ;-), men tror nu at jeg, næste gang, bare bruger almindelig mørk chokolade i stedet for p-tærter. P-tærterne kan jeg jo altid spise en anden god gang he-he.

  SvarSlet
 3. Mums... Det lyder rigtig lækkert... Jeg faldt også næsten selv over Brugsens flotte jordbær; de så rigtig lækre ud... Men jeg kan jo ikke spise jordbær uden fløde og sukker, så jeg skyndte mig videre - UDEN jordbær... ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg så dem godt, men vi er kun to og en meget lille fryser, så de fik lov at ligge !

  SvarSlet
 5. Jamen saa maa I da have jer en hyggelig kaffestund i aften. Der er intet som hjemmebag miams.

  SvarSlet