lørdag, april 03, 2010

Børnefødselsdag og Mygdalhus

4 af min bror og svigerindes børn har fødselsdag med få ugers mellemrum og havde derfor slået alle fødselsdagene sammen og det var så i dag det skulle fejres. Vi var inviteret til rundstykker og brunsviger i formiddags. Ungerne ønskede sig penge, da de sparer sammen til forskellige ting, bla. Nintendo DS.æsker 002 Det er nu ikke så festligt at komme med penge i en konvolut, så jeg kreerede lige 4 æsker af noget karton og limede et billede på af fødselsdagsbarnet. Indeni æsken kan man skrive en lille fødselsdagshilsen, smart ikke?

knitalot 001

  På vejen hjem fra fødselsdagen, slog vi lige et smut indenom Mygdalhus, hvor bla. Dorte Lyager fra Knitalot udstiller sine strikdesigns og sælger garn.

Der er masser af andre kunstnere der udstiller deres ting, men jeg må nok indrømme, at jeg stort set kun så på garn……lidt pinligt bagefter, for der var da mange flotte ting som nok var værd at se lidt mere på, men jeg havde altså kun garn og strik i hovedet :-))

Her kan i se hvad jeg købte i denne omgang. 400 gram Knitalot Soft Uld i farven Hyacint, som skal bruges til en Oversized Bolero fra Rasmilla.

knitalot 003

6 kommentarer:

 1. Award i bloggen min fra meg!
  God påske!

  SvarSlet
 2. Det har da været en dejlig dag så.
  God påske.

  SvarSlet
 3. *LOL* af din manglende kunstneriske interesse i situationen, men sådan er det jo, når noget endnu bedre fanger ens blik...
  Dine fødselsdagsgaver er rigtig søde og smarte - Rimkogeren og jeg finder tilsvarende på lidt kreativt, når pengegaver skal gives!

  SvarSlet
 4. Mygdalhus, der vil jeg også gerne forbi. Det kommer jeg nok til august, når turen går til nordjylland. Dejlig tur I har været på
  Merete

  SvarSlet
 5. Lækkert køb og rigtig god gaveidé :)

  SvarSlet
 6. Det lyder som om at turen til Mygdalhus måske har været for kort....
  Super smarte fødselsdagsindpakning - lidt mere spændende end en flad kuvert...Super kreativit...

  SvarSlet